International Student Assistant

International , OpenNet A/S

Sprechen Sie Deutsch? - bliv vores International Student Assistant

Og vil du være med til at skubbe OpenNet ud over Danmarks grænser? Vi har kursen rettet mod Tyskland og leder efter en studentermedhjælper, der kan supportere vores internationale afdeling.


Mens vi andre leder efter den rette tyske bøjning og bliver usikker på akkusativ og kasus, så sidder det derimod på din rygrad, og du begår dig sikkert blandt de tyske gloser. Tilmed er du skarp til engelsk. I vores internationale forretningsenhed har vi brug for en studentermedhjælper, som bl.a. skal udarbejde kommunikationsopgaver og supportere chefen for enheden. Og som han fortæller lidt længere nede i opslaget, så kommer du med fra start, når vi skal realisere vores internationale eventyr.

 

Selvom OpenNet ikke er synlig i gadebilledet, gør vi en stor forskel i den danske telebranche. Vores forretningsplatform, som er den eneste af sin slags i Danmark, gør det nemlig nemmere for netejere og tjenesteudbydere at samarbejde. Det er win-win-win: for slutkunderne - dig, mig og virksomheder - får flere valgmuligheder på vores fiberforbindelser, mens det øger konkurrencen mellem tjenesteudbyderne, og netejerne får en langt bedre udnyttelsesgrad af deres fibernet. På den måde samler vi branchen og accelererer den digitale udvikling i Danmark. Vi har været i drift siden 2019 og formidler nu fiberforbindelser til over 1 mio. adresser.

Du behøver ikke at kende branchen på forhånd og have styr på, hvad fx en netejer og en tjenesteudbyder er. Det lærer vi dig hen ad vejen.

Lokation: Silkeborg 

 

Dine primære arbejdsopgaver bliver bl.a.: 

  • Bidrage til kommunikationsopgaver i samarbejde med kommunikationspartneren, fx opslag på tysk til LinkedIn, tekster til vores tyske hjemmeside og materiale til styregruppemøder.
  • Være administrativ support i enheden, International Business, og særligt supportere chefen for afdelingen.
  • Koordinering af fx møder.
  • Supportere projektplan, budget mm.

Vi forestiller os, at du læser MSc. International Business eller lignende, og at du har tysk og engelsk som hovedsprog. Det kan også være, at du er blevet rigtig god til tysk på anden vis end på dit studie.

 

Du er energisk, struktureret og trives med ikke at kende alle svar på forhånd

I din nye stilling vil du referere til Kristian Olaf Plet Freiesleben, der er International Business Director, og det er i høj grad ham, du vil supportere. Kristian fortæller, at det er vigtigt, at du trives med opgaver, hvor du ikke kender facit:

"International Business er en ny forretningsenhed i OpenNet, og du får mulighed for at være med fra start, når vi bevæger os ud på det tyske marked. Vi er rigtig gode til det, vi laver, men det er nyt for os at ekspandere til udlandet, så det er essentielt, at du bliver motiveret af, at alle svar ikke er givet på forhånd. Dem skal du nemlig hjælpe os med at finde. Og hvem ved - Tyskland er nødvendigvis ikke det sidste stop på den her vækstrejse."

 

Derudover er følgende kompetencer vigtige for stillingen:

  • Flydende dansk, engelsk og tysk i både skift og tale
  • Stærk til at kommunikere
  • Lyst til at prøve noget nyt
  • Struktureret og analytisk.

Stillingen er på 10-15 timer om ugen gerne fordelt på tre dage, hvor du som udgangspunkt arbejder fra OpenNets kontor i Silkeborg.

 

Bliv en del af OpenNet, hvor høj faglighed og fællesskab er centralt

OpenNet er en fleksibel arbejdsplads, hvor det stærke fællesskab er det første, du møder. Du får over 20 kolleger, som til dagligt arbejder i forskellige teams. Vi er en flok specialister, men vi når længst sammen og samarbejder på tværs af forretningen. Vi får det til at ske og realiserer vores overordnede mål såvel som dagligdagens opgaver, ligesom vi sparrer med hinanden i løbet af arbejdsdagen. Og så har vi det sjovt og interesserer os for hinanden, og der er ikke langt fra faglige møder til grin og et slag bordfodbold. I løbet af året afholder vi en håndfuld faglige og sociale arrangementer, hvor fokus er forskelligt, og aktiviteterne har fx været bueskydning og champagnesmagning.

Tip en venAndre stillinger

Publiceret26. oktober 2023

AnsøgningsfristLøbende

KontaktTina Juhl-MadsbjergTinju@opennet.dk2343 8381

Arbejdsstedets adresseRandersvej 2A, 8600 Silkeborg, DanmarkÅbn i Google Maps