Sales manager til affaldsenergiselskabet ARGO

ARGO I/S, ARGO

Er du vild med at komme til at kende et helt nyt marked til fingerspidserne og vinde udbud og nye kunder? Og vil du være med til at udbygge vores sourcing af brændsel? Så er du måske vores nye sales manager i ARGO.

Om jobbet

ARGO er et affaldsenergiselskab for ni sjællandske kommuner og blandt landets største. Vi har en solid økonomi og stærk opbakning fra vores ejere. Netop nu forbereder vi os på de største ændringer i rammevilkårene for affaldssektoren i nyere tid. ARGO skal fremover konkurrere på et nyt affaldsmarked, og samtidig bliver vi et aktieselskab.

Stillingen som sales manager er en nyoprettet stilling, der skal ruste ARGO både til konkurrencen på affaldsmarkedet og til at udbygge den nuværende import fra andre EU-lande.

Du kommer til at udarbejde markedsanalyser, for eksempel transportanalyser i forbindelse med udbud. I særligt fokus er nyt princip for udbud af kommunalt restaffald, samt et frit marked for erhvervsaffald. Her kommer du til at arbejde tæt sammen med kollegaer i ARGOs affaldsenergianlæg samt vores økonomiafdeling.

Du bliver en del af et stærkt og sammentømret team i ARGOs affaldsenergianlæg, og vil referere direkte til vicedirektøren. Du kommer samtidig til at samarbejde bredt i hele vores organisation.

Dine opgaver

Dine kerneopgaver bliver at:

  • Udarbejde analyser, der kan understøtte prissætning på affaldsmarkedet samt markedstrends
  • Udvikle og vedligeholde et nyt CRM-system
  • Overvåge og udarbejde tilbud på kommunale udbud for restaffald
  • Forhandle priser og betingelser med erhvervskunder
  • Udbygge strategi- og forretningsudvikling
  • Opbygge og fastholde relationer til leverandører og samarbejdspartnere
  • Følge markedstrends i Danmark og EU
  • Indgå og administrere kontrakter med agenter omkring import
  • Planlægning af leverancer i tæt samarbejde med driften
  • Udarbejde styringsrelevant ledelsesinformation

Din profil

Du har en gerne relevant erfaring fra en lignende stilling i for eksempel affaldssektoren eller lignende, men nyuddannede kan også komme i betragtning. Du er analytisk stærk, er superbruger i Excel og har gerne erfaring med BI-systemer. Du har en relevant videregående uddannelse for eksempel markedsøkonom, sælger, cand.merc. eller ingeniørbaggrund, men du kan også have en anden uddannelsesmæssig profil.

Du har lyst til at udforske og analysere ARGOs prissætning med henblik på optimering. Du er nysgerrig, analytisk og struktureret og formidler dine analyser og resultater i et klart og let forståeligt sprog. Du er vild med data og med at omsætte datadrevne analyser til konkrete resultater. 

Vi tilbyder

Du lander i en spændende stilling, hvor du kan styrke ARGOs konkurrenceevne i det fremtidige affaldsmarked.

Du bliver en del af en organisation, der er i fuld gang med at udnytte de nye vilkår og krav til at udvikle og styrke ARGO. En organisation hvor der ikke er langt fra tanke til handling. Du får dygtige og ambitiøse kollegaer, som samarbejder konstruktivt, prioriterer faglig sparring og har det sjovt imens. ARGO er samtidig en familievenlig arbejdsplads med blandt andet fleksibilitet i arbejdstid.  

Løn- og ansættelsesvilkår 

Du bliver ansat i henhold til gældende overenskomst indenfor KL’s område og efter principperne i Ny Løn. 

Arbejdsstedet er Håndværkervej 70 i Roskilde.

Vi vil gerne ansætte vores nye sales manager med opstart primo oktober 2024. 

Flere oplysninger

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte vicedirektør Klaus Wellington Hansen på telefon: 46 34 75 11.

Sådan søger du stillingen 

Du søger stillingen via knappen "ansøg". Vi skal have din ansøgning, dit CV og eventuelle bilag senest torsdag d. 15. august 2024. Vi forventer at holde samtaler i uge 34.

_______________________________________________________________________________

ARGO er et affalds- og energiselskab, der behandler affald for borgere og virksomheder i ni sjællandske kommuner. Vi arbejder efter prioriteringen: Genbrug før genanvendelse før energiudnyttelse før deponering. Mest muligt affald skal genbruges og genanvendes og energiudnyttelsen skal ske miljømæssigt forsvarligt og med størst muligt udbytte i form af el og fjernvarme. Vi er ca. 200 medarbejdere fordelt på forretningsområderne, genbrugspladser, genbrugsbutikker, kraftvarmeværk, deponi og administration. ARGO er miljø- og arbejdsmiljøcertificeret efter standarderne ISO 14.001 og ISO 45.001. I ARGO prioriterer vi arbejdsmiljøet højt, og har derfor et både trygt og udviklende arbejdsmiljø. Vi ønsker, at fremme diversitet i medarbejdersammensætningen på alle niveauer og opfordrer alle uanset køn, alder og etnisk baggrund til at søge vores ledige stillinger.   

Tip en ven

Publiceret9. juli 2024

Ansøgningsfrist15. august 2024

KontaktKlaus Wellington Hansen46347511

Arbejdsstedets adresseHåndværkervej 70, 4000 Roskilde, DanmarkÅbn i Google Maps