Robotingeniør

konstruktion, Migatronic.comPubliceret 27. marts 2024
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

ROBOTINGENIØR TIL SVEJSEAUTOMATISERING MED FOKUS PÅ OFFLINE PROGRAMMERING

Vil du være med til at forme fremtidens svejseautomatisering? Migatronic Automation i Aabybro søger en dedikeret robotingeniør til at bidrage til programmering og udvikling af innovative robotløsninger inden for svejseautomatisering med særligt fokus på offline programmering.

Som robotingeniør bliver du en værdifuld del af et engageret team, hvor faglighed og fordybelse præger arbejdsmiljøet.

Du kommer til at arbejde med programmering af robotceller, der spænder fra små standardanlæg til store fuldautomatiske løsninger.

Du vil indgå i nyudvikling af virksomhedens produktgrundlag, samt simulering af tidsstudier og optimering heraf.

Du vil få mulighed for at arbejde med førende robotmærker på svejsemarkedet, såsom FANUC, KUKA og YASKAWA, i et fagligt og personligt udfordrende job med stor selvstændighed.

DIN PROFIL:

 • Du er kreativ med evnen til at identificere muligheder for automatiseringsløsninger.
 • Du har gode mekaniske og elektrisk forståelse samt lyst til at arbejde med automatik. 
 • Du samarbejder med lethed på tværs af organisatoriske niveauer og med kunder. Samt besidder gode engelskkundskaber i skrift og tale
 • Du har erfaring eller interesse i offline programmering af robotløsninger. Samt evnen til at udvikle og implementere effektive offline programmeringsstrategier.
 • Erfaring med robotsystemer, kendskab til Visual Components eller tilsvarende vil være en fordel, men ikke et krav
 • En bagvedliggende forståelse af svejsning er en fordel men ikke et krav. 

VI TILBYDER:

 • Et spændende og personligt udviklende job med mulighed for at udfordre egne grænser.
 • Dygtige og engagerede kollegaer, hvor vi støtter hinanden i vores arbejdsopgaver.
 • En flad organisation, hvor hurtige beslutninger er en integreret del af arbejdsdagen.
 • Et positivt arbejdsmiljø, hvor din indsats værdsættes.
 • Periodiske opgaver hos industrikunder både indenlands og udenlands.
 • Flere personalegoder som kantine, personaleforening mv. 

HVEM ER VI:

Migatronic Automation er en førende producent af standard- og skræddersyede svejseautomatiseringsløsninger til industrien. Vi har et stort forretningsmæssigt potentiale i et marked, der i stigende grad fokuserer på automatisering. Med Migatronic som et anerkendt brand inden for svejsning åbner vi dørene for store muligheder.

Migatronic Automation er et datterselskab i Migatronic-koncernen, som har en fremtrædende placering blandt Europas svejsemaskineproducenter. Migatronic Automation beliggende i Aabybro, har siden 1985 været en betroet partner, når det drejer sig om svejseautomatiseringsløsninger.

Kernen i Migatronic Automation er, med udgangspunkt i kundernes behov, at levere de bedste løsninger målt på kvalitet og integration med de nyeste teknologier på området.

SÅDAN ANSØGER DU:

Er du vores nye robotingeniør så send os din ansøgning og CV hurtigst muligt. Vi modtager kun ansøgninger online og via vores jobsøgningsportal

Ansøgningerne behandles løbende 

 

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte:

Lars Fuglsang, via mail lfu@migatronic-automation.dk eller tlf. 20 19 54 68.

Tip en venDetaljer

Servicetekniker- Servicecenter Sjælland

Service, Migatronic.comPubliceret 29. januar 2024
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Vi har travlt og derfor mander vi nu op i vores serviceafdeling hos Migatronic

Nu har du mulighed for at blive en del af den danske svejsebranches bedste serviceorganisation. Du driver dit eget distrikt i samarbejde med vores service Manager, hvor du levere best- in-class service oplevelser for vores kunder. Lyder det som noget for dig, så er det netop dig vi venter på. 

Du bliver en del af en serviceorganisation med meget erfarne kolleger. Sparring med kollegaer er en naturlig del af din arbejdsdag og hos os har du rig mulighed for at udfolde dine faglighed både teknisk med også i den daglige kontakt med dine kunder. 

Du leverer service og fejlfinder onsite hos vores kunder på Sjælland, vi forestiller os at du har udgangspunkt i området omkring Roskilde og Tåstrup

Dine opgaver vil blandt andet være: 

 • Ad-hoc serviceopgaver i form af fejlfinding og reparation
 • Service/forebyggende vedligehold
 • Igangsætning og demonstration af svejsemaskiner
 • Salg af reservedele, tilbehør og serviceaftaler

Din profil

 • Du har en relevant El-teknisk baggrund med kendskab til servicering af tekniske produkter og er vant til elektronisk rapportering. (Erfaring fra et tilsvarende job er en fordel men ikke et krav.)
 • Du har et naturligt kundefokus og arbejder serviceminded for at give vores kunder den bedst mulige oplevelse 
 • Du motiveres af at løse de udfordringer og problemer du støder på hos vores kunder

Hvad tilbyder vi

 • Et afvekslende job med en stor berøringsflade med vores kunder og partnere 
 • Frihed under ansvar med fleksible arbejdsforhold
 • Egen servicebil
 • Mulighed for både personlig og faglig udvikling 
 • En åben og flad virksomhedsstruktur hvor du arbejder tæt sammen med dine kollegaer i serviceteamet og hele salgsorganisationen 

Hvem er vi

Migatronic er en af Europas førende udviklere og producenter af svejseløsninger til manuel og automatiseret svejsning til den professionelle industri. Vi satser stærkt på produktudvikling af intelligent svejseteknologi- og software. Vi samarbejder hver dag med vores kunder om at effektivisere processerne i deres svejseproduktion og højne kvaliteten af svejsede produkter.

Migatronic har hovedkontor i Fjerritslev, Nordjylland og datterselskaber i 10 europæiske lande. I vores danske moderselskab udvikler og producerer vi svejseløsninger til en stor del af verden. I vores hovedsæde i Fjerritslev har vi mange dygtige medarbejdere, som arbejder med udvikling og design samt produktion og test, men også salg, kundesupport og service. Derudover har vi en økonomi-, IT-, marketing-, kvalitets- samt HR-afdeling, som ligeledes supporterer hele koncernen. I Aabybro har vi en afdeling, der arbejder med automatiserede svejseløsninger.

Sådan ansøger du

Er du vores nye Servicetekniker? så send os din ansøgning og CV hurtigst muligt. Vi modtager kun ansøgninger online og via vores jobsøgningsportal- 

Ansøgningerne behandles løbende 

Har du spørgsmål til stillingen, er du naturligvis velkommen til at kontakte Service Manager, Niels Pedersen på 2019 5361 eller via mail nkp@migatronic.dk.

Tip en venDetaljer

JobAgent

Tilmeld dig JobAgenten, og modtag stillingsopslag, som matcher dine præferencer, så snart de bliver slået op.

Er der ikke en ledig stilling som matcher dine kompetencer, er du velkommen til at oprette en JobAgent. Så vil du automatisk modtage en mail, hvis vi slår en stilling op, som kunne have interesse for dig.