Konsulent – bliv ekspert i arbejdsmiljø

Xsystems Publiceret 14. august 2019

Har du lyst til at blive rådgiver og salgskonsulent, hvor du både bliver lært op i vores produkter og salgsteknikker? På samme tid er du med til at skabe sundere arbejdspladser.

Bliv vores nye konsulent, hvis du:

  • vil have en grundig uddannelse i arbejdsmiljø samt vores produkter og metoder af psykologer, ergoterapeuter og andre fagfolk
  • har lyst til at skabe sundere arbejdspladser, hvor medarbejdere trives
  • trives i teams der har høje forventninger til hinanden

"Vi kigger ikke kun på din uddannelse. Men dig som person og dine kompetencer. Det er langt vigtigere, at du har en god energi, et højt humør og nyder at tale med mennesker," fortæller personalechef Michael Sønderskov Andersen.

 

Xsystems - større arbejdsglæde

Hos Xsystems har vi mange års erfaring i at rådgive og hjælpe virksomheder og organisationer til at få et bedre arbejdsmiljø. Når en af vores specialiserede konsulenter kommer ud til en kunde, så kigger de på alle faktorer - både det fysiske, det organisatoriske og det sociale. For med vores team af psykologer, ergoterapeuter, coaches og konsulenter kan vi give en kvalificeret 360° service.

 

Først uddanner vi dig

Før du kører ud og rådgiver dine kunder, klæder vi dig godt på. Du bliver undervist af vores psykologer, fysioterapeuter og andre fagfolk. Vi lærer dig også salgsteknikkerne, og du bliver fulgt af en coach i begyndelsen, indtil du føler dig parat til at køre helt selvstændigt.

 

Kør ud hjemmefra, og rådgiv dine kunder

Som konsulent er det dit overordnede ansvar at rådgive kunder om vores produkter. Du kører ud hjemmefra, og du er derfor selv med til at planlægge din dag. Når du er ude hos dine kunder, tager du de analytiske briller på og skræddersyr den helt rigtige pakke af vores løsninger.

Du får en spændende hverdag, hvor du:

  • vedligeholder de gode relationer til eksisterende kunder
  • tager kontakt til nye kunder, hvor du showcaser vores ydelser og lægger dit visitkort.

"Du tilbyder dine kunder et koncept og en proces, som er med til at skabe sundere arbejdspladser, gladere medarbejdere og færre sygedage - det er noget, virksomhederne kan mærke på bundlinjen," fortæller din kommende kollega Marina

 

Det er din personlighed, der er vigtigst

Det er naturligvis en fordel, hvis du allerede har erfaring med salg og rådgivning, men det er ikke afgørende. Det er langt vigtigere, at du:

  • er udadvendt, god til at kommunikere og kan stille dig op foran en større forsamling og give et oplæg
  • har viljen til at lære en masse nye ting
  • har en god selvdisciplin og kan selvstændigt strukturere din hverdag.

Er du vores nye kollega?

Vi søger lige nu nye kolleager i Nordsjælland, Midt- og Vestsjælland samt trekantområdet.  Har du spørgsmål til stillingen, eller vil du høre flere gode grunde til, at du skal være vores nye konsulent? Så kan du kontakte personalechef Michael Sønderskov Andersen på 2524 3803.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Tip en ven