Live-studieværter til Radio4 i Aarhus

Radio4 Aarhus Publiceret 4. juli 2019

Vil du være med til at bygge Danmarks stærkeste redaktion? Vi søger live-studieværter som kan dirigere lytterne og brugerne gennem morgenprogrammet og samtidig være RADIO4s velkendte stemmer og ansigter.

RADIO4 går i luften 1. november med nyheder og aktuelt indhold fra hele landet.

Vores ambition er at skabe det stærkeste hold af reportere og redaktører, der sammen skal afdække misforhold i samfundet, pege på løsninger på komplekse problemer og understøtte debat og samtale - i hele Danmark. Vil du være med til at opbygge et nyt mediehus præget af energi, nye tanker, involvering og engagement - så lyt med her:

Om jobbet

På RADIO4 er brugerne i godt selskab fra morgenstunden, og det skyldes ikke mindst de dygtige, engagerede og passionerede morgenværter, som hver dag går i studiet for at levere det bedste indhold. Morgenværterne er radioens velkendte stemmer og ansigter ud mod brugerne og omverdenen. Og det betyder, at de både er i radioen og deltager i events og arrangementer, når radioen er på tur.

Jobbet som vært kræver et godt overblik, sikkerhed og ro til at håndtere uventede situationer og til at være nærværende og lyttende, når kilder, medvirkende og indslag skal håndteres i en kompleks proces hver dag. Men det kræver også god kreativitet og mod, så lytterne hele tiden bliver udfordret og får ny indsigt.

Værterne er dem, der bidrager til at RADIO4 opleves som en sammenhængende kanal af lytterne. De skaber i høj grad genkendelighed, tillid og troværdighed, selv om indholdet altid udfordrer og aldrig står stille.

Om dig

  • Du har erfaring som radiovært - eller er indstillet på at få det hurtigt
  • Du er kreativ, idérig, humørfyldt, udfordrende, modig og ikke bange for at gå til stålet
  • Du er ansvarsbevidst, selvstændig og en rigtig god holdspiller
  • Du er godt selskab, har en god radiostemme, der sammen med dit overblik fører lytterne godt igennem programmerne
  • Du ønsker at være en del af et fællesskab, som står sammen og kæmper for at udkomme med det stærkeste indhold
  • Du er indstillet på skiftende arbejdstider

Om os

RADIO4 er en radiokanal, der fra 1. november skal udkomme på FM, DAB, som streaming og som podcast. Mediehuset har vundet udbuddet af FM4 og er derfor offentligt finansieret de kommende otte år. Indholdet og mediehuset drives på public service-vilkår.

Mediehuset får hovedsæde på Banegårdspladsen i Aarhus og får også en samfunds- og politik-redaktion i centrum af København/Christiansborg. Dit arbejdssted bliver i Aarhus.

Ansættelsesvilkår og aflønning fastlægges efter aftale og på baggrund af kompetencer.

Vi sætter stor pris på forskellighed og opfordrer derfor alle køn, etniciteter, overbevisningerne og alverdens trosretninger til at søge jobbene hos os.

Ansøgning

Hvis du vil høre mere om stillingerne og os kan du kontakte:

Redaktionschef Viktor Lykke Reddersen på mobil: 30246181 eller mail: vilre@radio4.dk

Vi modtager gerne ansøgninger hurtigst muligst og indkalder løbende til samtaler, hvorefter rekrutteringsprocessen afsluttes, når den rette kandidat er fundet.

Tip en venAndre stillinger