Regulatory affairs life cycle specialist

2care4 GenericsPubliceret 25. maj 2021
Ansøgningsfrist 22. juni 2021

Vil du være med til at styrke vores RA life cycle indsats og blive en del af et mindre team med branche-erfaring, højt til loftet og plads til det gode humør? Så er du måske den person, vi mangler til jobbet som RA life cycle specialist i 2care4 Generics.

2care4 Group er en international virksomhed, der siden grundlæggelsen i 2005 har oplevet en hastig vækst inden for parallelimport af medicin og generisk medicin. Vi beskæftiger i dag ca. 320 medarbejdere fordelt i Europa.

Velkommen til 2care4 Generics

Som RA life cyle specialist får du ansvaret for vores voksende portefølje af generiske af produkter, der har markedsføringstilladelse i de Nordiske lande.

Dine primære ansvarsområder og arbejdsopgaver bliver at:

  • Varetage produktspecifikke regulatoriske & artwork opgaver i forbindelse med lancering, produkt-variationer, genregistreringer m.m.
  • Opbygge systemer og udarbejde procedurer, der varetager de produkterne i life cycle.
  • Supportere dine kollegaer med produktspecifikke RA oplysninger og dokumentation.
  • Kommunikere og samarbejde med eksterne ind- og udenlandske partnere og myndigheder.

Idet der er tale om en nyoprettet stilling, vil der være en høj grad af frihed til at udvikle og definere stillingen, og har du først præsenteret den rigtige løsning, der kan gøre en forskel for 2care4 Generics, er vi ikke bundet af lange beslutningsgange men klar til at eksekvere.

Lidt mere om dig

Du har erfaring med regulatorisk life cycle mangement og har lysten til at være med til at udvikle systemer, strukturer og procedurer, der kan håndtere vores ambitiøse vækstplaner. Det er en fordel, hvis du har en baggrund som farmaceut/medicinal kemiker eller lign. og kendskab til apoteks/farma-branchen.

Væsentligt er det, at:

  • Du arbejder systematisk, målrettet og trives både med at løse opgaver selvstændigt og som en del af et team.
  • Du er ansvarsbevidst og prioriterer kvalitet i dit arbejde.
  • Du tager godt imod nye udfordringer men trives også med rutineopgaver.
  • Du er positivt indstillet og har et godt humør.
  • Du er god til at bygge relationer også på distance.
  • Du kan begå dig på engelsk i skrift og tale.

Vores kontor ligger i Esbjerg, men arbejdet kan kombineres med hjemmearbejde som det passer den enkelte medarbejder.

I 2care4 Generics er en virksomhed med passion for den gode forretning, hvor der arbejdes effektivt, og hvor dynamik og en stærk vinderkultur er en del af den uformelle tone der præger hverdagen. Vi har fokus på udvikling af både forretningen og den enkelte medarbejder, og der er gode muligheder for at udvikle sig personligt igennem ansættelsen. Tør du sætte din viden og dit talent på spil, vil 2care4 Generics bidrage til, at du kan udvikle dig fagligt og personligt. Vi har en løn som modsvarer dine kvalifikationer og vi har en god frokostordning, sundhedsforsikring og pension. Vi har ambitiøse planer for fremtiden, og vi vil gerne have dig med på holdet.

Du søger elektronisk ved at klikke på linket. Du bedes vedhæfte din ansøgning samt CV og dokumentation for relevant beskæftigelse. Ansættelsessamtaler afholdes løbende og ansættelse vil ske når den rette kandidat er fundet. Startdato vil være snarest muligt.

For yderligere oplysninger om stillingen er du velkommen til at kontakte Head of Regulatory Affairs and Pharmacovigilance, Rasmus Steen Pedersen på tlf.:+45 612 612 73 eller mail rsp@2care4generics.dk.

Tip en ven