printshare

Kvalitetskoordinator

Migatronic A/S & Migatronic Automation A/S, Migatronic A/SPubliceret 8. august 2022
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Kvalitetskoordinator

Vi søger en faglig stærk og dedikeret person til at styrke kvalitetsområdet herunder vores ledelsessystem ISO 9001. Du får en central rolle i virksomheden, hvor du vil skulle samarbejde med alle områder og medarbejdere i Migatronic koncernen - som udgangspunkt vil arbejdsstedet være i på hovedkontoret i Fjerritslev, men der vil også være dage i Automation i Aabybro.

Migatronic er startet på en meget spændende strategirejse. Du kan blive en del af rejsen og få solid indflydelse på, hvordan kvalitets, arbejdsmiljø og miljøområdet udvikler sig.

For at få succes i jobbet skal dine forudsætninger være:

 • Du har minimum 3 års relevant erhvervserfaring og dokumenterede resultater.
 • Du har erfaring i vedligeholdelse og opdatering af ledelsessystemer i henhold til ISO 9001, miljøledelsessystem ISO 14001 & arbejdsmiljøledelsessystem ISO 45001.
  • Herunder videreudvikling af ledelsessystem som er opbygget i IPW og med de tilhørende funktioner og underprogrammer tilhørende dette.
  • Derfor vil det være en stor fordel hvis du har kendskab til IPW ledelsessystem.
 • Har du erfaring med intern og ekstern audit, er det en klar fordel. For den rette person er vi også klar til at investere i en audit uddannelse.
 • Du har solide evner inden for analyse og fejlfinding samt arbejde med værktøjer som findes indenfor dette - så som 8D rapportering m.m.
 • Kendskab til GDPR lovgivning.
 • Du behersker dansk og engelsk på et professionelt niveau.
 • Du kan samarbejde med alle niveauer, uanset om det er med topledelsen eller folk på gulvet.
 • Du har gennemslagskraft og kan skære igennem på en konstruktiv måde.

Vi tilbyder

Du vil få et grundigt og skræddersyet introduktionsprogram som sikre dig grundig indsigt i dine arbejdsopgaver og i Migatronic’ forskellige afdelinger. Du får kollegaer, der brænder for deres arbejde og en arbejdsgiver, der er klar til at investere i udviklingen af din karriere. Migatronic er startet på en meget spændende strategirejse. Du kan blive en del af rejsen og få solid indflydelse på, hvordan kvalitets, arbejdsmiljø og miljøområdet samt ESG udvikler sig og hvor ordentlighed, fleksibilitet og frihed under ansvar er kerneværdier. Der praktiseres en åben ledelsesstil baseret på inddragelse af medarbejderne, og omgangstonen er uformel og humoristisk.

Du tilbyder

 • Du er udadvendt, positiv og er god til at skabe relationer på tværs af afdelinger.
 • Du arbejder struktureret og selvstændig, tage ansvar og følger op på opgaver.
 • Du velformuleret i både skrift og tale på både dansk og engelsk.
 • Du er fortrolig med Office pakken og har kendskab IPW ledelsessystem med tilhørende moduler

Lyder jobbet som noget for dig, og ser du dig som vores nye Kvalitetskoordinator?

Så send os din ansøgning og CV hurtigst muligt. Vær venligst opmærksom på, at vi IKKE modtager ansøgninger eller CV via e-mail. 

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte COO Tina Kure på 2987 0682 eller via mail tku@migatronic.dk.

Ansøgertræning

Vi vil gerne klæde dig godt på til at søge vores ledige stilling. Derfor tilbyder vi dig her et gratis online-kursus med det vigtigste, du skal vide for at komme i betragtning til jobbet. Vi vil nemlig gerne gøre det nemt for dig at lykkes bedst muligt - allerede INDEN du bliver ansat. Følg linket og sign-up til vores Ansøger-træning: Migatronic - Ansøger træning

 

Vi ser frem til at høre fra dig.

Ansøgningsfrist. Hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rette kandidat

 

Om Migatronic

Migatronic er en af Europas førende udviklere og producenter af svejseløsninger til manuel og automatiseret svejsning til den professionelle industri. Vi satser stærkt på produktudvikling af intelligent svejseteknologi- og software. Vi samarbejder hver dag med vores kunder om at effektivisere processerne i deres svejseproduktion og højne kvaliteten af svejste produkter.

Migatronic har hovedkontor i Fjerritslev, Nordjylland og med datterselskaber i 10 europæiske lande. I vores danske moderselskab udvikler og producerer vi svejseløsninger til en stor del af verden. I vores hovedsæde i Fjerritslev har vi mange dygtige medarbejdere, som arbejder med udvikling og design samt produktion og test, men også salg, kundesupport og service. Derforuden har vi en Økonomi, IT, Marketing, Kvalitets- samt HR-afdeling, som ligeledes supporterer hele koncernen. I Aabybro har vi en afdeling der arbejder med automatiserede svejseløsninger.

Tip en venAndre stillinger