Økonomiassistent - barselsvikar

 Publiceret 28. januar 2019 10:01:50

Til vores økonomiafdeling søger vi en engageret og dygtig økonomi assistent, som kan hjælpe os mens vores nuværende assistent er på barsel.Dine arbejdsopgaver vil primært bestå af faste, bogholderimæssige opgaver, men også af ad-hoc opgaver og projekter, som kræver, at du kan sætte dig ind i en problemstilling og handle ud fra det overblik du danner dig.

Økonomiafdelingen funger som servicefunktion for den øvrige organisation, så det er vigtigt, at du har et godt "service-gén", men også kan sætte grænser, når det kræves.

Vi benytter Microsoft Dynamics NAV 2018, så du skal have evner og lyst til aktivt at bruge og videreudvikle de muligheder, som ligger heri.

Det er vigtigt, at du er god til engelsk - både mundtligt og skriftligt, da du vil få mange internationale kollegaer, hvilket medfører, at meget af den daglige kommunikation foregår på engelsk.

Du kommer til at indgå i en dynamisk økonomiafdeling, hvor alle har egne opgaver, men også kan agere backup for hinanden i perioder med ferie og andet fravær.

Tip en venSe andre stillinger hos Trademark Textiles A/S