Varmemester

Driftscenter FavrskovPubliceret 13. januar 2022
Ansøgningsfrist 15. marts 2022

Er du skarp indenfor driftsopgaver på bygninger, og har du erfaring med ind- og fraflytningssyn? Kan du bidrage med en høj arbejdsmoral, og nyder du at yde god beboerservice?

Så vil vi meget gerne modtage din ansøgning til stillingen som varmemester i Driftscenter Favrskov. 

 

Dine opgaver:

  • Ind- og fraflytningssyn
  • Beboerservice samt opfølgning på beboerhenvendelser og -reklamationer 
  • Tilsyn med bygningernes og anlæggenes drifts- og vedligeholdelsestilstand
  • Rekvirering, styring og tilsyn med håndværkere
  • Sagsstyring vedrørende individuel boligforbedring og råderet
  • Udførelse af reparationer i boliger og bygninger
  • Dagligt tilsyn og håndtering af akutte driftsproblemer

Da du kommer til at arbejde en del med ind- og fraflytningssyn, ser vi gerne, at du har erfaring med både gennemførelse og sagsstyring af synsopgaver.

Det er et krav, at du har kørekort B

 

Ansættelsesforhold

Din placering er i AL2boligs Driftscenter Favrskov i Hinnerup, og du refererer til driftsleder Bent Jørgensen. Stillingen er 37 t/uge med løn i henhold til overenskomsten mellem 3F og BL - Danmarks Almene Boliger.

Vi indkalder til samtaler løbende så send os gerne din ansøgning hurtigst muligt og senest den 15. marts 2022. Tiltrædelse den 1. april 2022. 

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Bent Jørgensen på: bej@AL2bolig.dk /  60 29 42 40. Vær opmærksom på at vi kun modtager ansøgninger via hjemmesiden. 

 

Om os                                                                                                                             

AL2bolig er en mellemstor almen boligorganisation med knap 5000 boliger i Aarhus- og Favrskov Kommune. Vores administration ligger i Tilst ved Aarhus, og vi har tre driftscentre i henholdsvis Åbyhøj, Favrskov og Tilst. 

Knap 100 ansatte sørger for den daglige administration af boligerne, hvad enten der er tale om at renovere, udleje, reparere, servicere eller at kommunikere med beboerne.

Det der kendetegner AL2bolig er, at vi i særlig grad arbejder med bæredygtighed og mangfoldighed, og at vi har et løbende fokus på at gøre det mere interessant at være beboerdemokrat.

 

Tip en venAndre stillinger