Assistent

Ekspedition, AL2boligPubliceret 11. september 2023
Ansøgningsfrist 30. september 2023

Kan du smile gennem telefonen, og har du lyst til at gøre hverdagen nemmere for vores beboere? Så er du måske vores nye kollega i ekspeditionen. 

AL2bolig er en almen boligorganisation beliggende i Tilst med boligafdelinger i Aarhus- og Favrskov Kommune. Med knap 5000 boliger kommer der dagligt mange nye opgaver ind, som skal løses rundt omkring i afdelingerne. Og det er her, du kommer ind i billedet. 

Som vores nye kollega i ekspeditionsafdelingen, som lige nu består af otte medarbejdere, kommer du til at løse mange forskelligartede opgaver. Fælles for dem alle er, at du kommer til at have en del kontakt med beboerne både personligt, skriftligt og i høj grad over telefonen. 

 

Om jobbet
Din primære opgave består i at modtage beboernes opkald på driftslinjen, når de skal have udført service og udbedringer i lejemålet. Gennem din dialog med beboeren skal du foretage en faglig vurdering af omfanget af opgaven og medvirke til at finde den bedste løsning. Vi har et ønske om, at du kan afhjælpe nogle af de lettere driftsopgaver over telefonen, fordi du med en håndværksmæssig baggrund kan guide beboerne over telefonen. Er det ikke muligt, skal der bookes et besøg af en ejendomstekniker, og dette besøg skal registreres i vores digitale planlægningssystem NTI.  

I afdelingen hjælper vi hinanden på tværs og dækker hinandens opgaver ved fravær, så du vil også komme til at løse opgaver af mere administrativ karakter afhængigt af dine kvalifikationer.

 

Vi har brug for dig der:

  • Har en håndværksmæssig baggrund, gerne ejendomsservicetekniker, pedel eller lign. 
  • Kan begå sig i diverse IT-programmer
  • Arbejder ansvarsfuldt og struktureret 
  • Er empatisk, imødekommende og tålmodig
  • Har gode samarbejdsevner
  • Kan smile gennem telefonen og give beboerne en god service

 

Vi tilbyder
En spændende stilling i en afdeling, hvor der er en stor faglig kompetence, et stærkt sammenhold og et uformelt og engageret arbejdsmiljø. Der er i jobbet mulighed for faglig udvikling, inddragelse og medbestemmelse i opgaveløsningen.


Ansættelsesforhold
Vi søger en deltidsmedarbejder på 22 - 30 timer om ugen. Vi forventer stillingen besat senest den 1. december 2023 og afholder samtaler løbende. Så send gerne din ansøgning til os hurtigst muligt hvis jobbet lyder som noget for dig. Løn i henhold til gældende overenskomst mellem HK og BL - Danmarks Almene Boliger.

Spørgsmål til stillingen kan rettes til afdelingsleder Jeanet Kraft på mail jsk@AL2bolig.dk eller på tlf. 88805178.

 

Vi skaber stærke fællesskaber med plads til mangfoldighed og respekt for den enkelte
Sådan lyder ordene i den vision, som sætter kursen for vores arbejde som almen boligorganisation. Vi er godt 100 medarbejdere, som sørger for den daglige administration, hvad end der er tale om at renovere, bygge, udleje, servicere eller kommunikere. 

 

Stillingen skal søges via vores hjemmeside. 

Tip en ven