TO KONSTRUKTIONSINGENIØRER MED 3-5 ÅRS ERFARING

København OG OdensePubliceret 1. december 2021
Ansøgningsfrist 31. januar 2022

I EKJ har vi forrygende travlt. Vi har mange spændende projekter i ordrebogen, der spænder fra renovering til nybyg og i stort set alle størrelser. Der er derfor gode muligheder for at få videreudviklet sin karriere som konstruktionsingeniør her hos os i EKJ, og det har du muligheden for nu, da vi søger TO konstruktionsingeniører med 3-5 års erfaring.

JOBBET

Du bliver en del af vores konstruktionsafdeling, som består af dygtige og engagerede medarbejdere, der hver især bidrager til en positiv indgangsvinkel til kunder og kolleger. Du bliver efter eget valg tilknyttet vores kontor i enten København eller Odense. Du vil blive inddraget i et af vores mange projekteringsteam, hvor du afhængig af erfaring og projektets størrelse får dit eget faglige ansvar, men med naturlig opbakning og sparring.

EKJ er på vej mod en mere teambaseret organisation. Her der mulighed for at deltage i forskellige teams og på den måde være med til at sætte den faglige dagsorden indenfor ens spidskompetencer / interesser.

DIN BAGGRUND

Du har en positiv tilgang til dine opgaver, hvor du med din energi og gåpåmod bidrager til kreativ tænkning og innovative, men ikke mindst bygbare løsninger, og du er tilmed god i formidlingen af disse. Du er fagligt ambitiøs og en god teamplayer.

  • Du har både teoretisk og praktisk konstruktionsmæssig viden og indsigt med fokus på bygbarhed og robuste løsninger.
  • Du har projekteringserfaring.
  • Du har lyst og er nysgerrighed på tværfaglig indsigt i projektering.
  • Du evner at planlægge eget arbejde og koordinere fremdriften i samspil med dit team.

Om EKJ

I konstruktionsafdelingen er der et højt fagligt miljø, hvor sparring og nysgerrighed er i højsæde. Der er en god diversitet i afdelingen, hvilket giver et godt, sjovt og spændende arbejdsmiljø, hvor der også er plads til at have det sjovt, mens man går på arbejde.

Hos EKJ Rådgivende Ingeniører har vi kort vej mellem ledelse og medarbejdere og mellem kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere. EKJ’s tværfaglige profil afføder projekter, som både kræver samarbejde på tværs af fag og geografi, og en hverdag i EKJ er meget alsidig - dog altid med kvalitet gennem engagement som grundværdier. Læs mere om EKJ, og se nogle af vores mange spændende projekter på www.ekj.dk.

DIN ANSØGNING

Tryk "Ansøg" herunder for at søge stillingen. Samtaler afholdes løbendes og ansættelse sker, når vi har fundet den rette kandidat. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder i København Zickan Kristensen (zmk@ekj.dk) eller afdelingsleder i Odense Mads Sølvsten Dahl (msd@ekj.dk).

Tip en venAndre stillinger