To konstruktionsingeniører med min. 15 års erfaring

København/Odense/Aalborg/Århus/ViborgPubliceret 1. december 2021
Ansøgningsfrist 31. januar 2022

I EKJ har vi forrygende travlt. Vi har mange spændende projekter i ordrebogen, der spænder fra renovering til nybyg og i stort set alle størrelser, og vi søger derfor TO erfarne ingeniører, der kan varetage en ledende rolle indenfor renovering på vores kontorer i enten København og Odense.

Om jobbet

EKJ søger en faglig stærk konstruktionsingeniør med erfaring indenfor renovering. For den rette kandidat er der tale om en rolle som fagansvarlig indenfor renovering.

Du har en positiv tilgang til dine opgaver, hvor du med din energi og gåpåmod bidrager til kreativ tænkning og innovative, men ikke mindst bygbare løsninger, og du er tilmed god i formidlingen af disse. Du er fagligt ambitiøs, og du er i stand til at træffe faglige beslutninger samt lære fra dig og tage ansvar ift. afdelingens faglige udvikling.

Du bliver en del af vores kontruktionsafdeling, som består af af dygtige og engagerede medarbejdere, der hver især bidrager til en positiv indgangsvinkel til kunder og kolleger. Du bliver efter eget valg tilknyttet vores kontor i enten København eller Odense. Du vil i din rolle have direkte kontakt til såvel bygherre, arkitekt og entreprenører, og det er derfor vigtigt, at du føler dig tilpas i denne rolle.

Din profil

Du er uddannet konstruktionsingeniør med brancheerfaring på mindst 15 år og med erfaring indenfor renovering.

  • Du har både teoretisk og praktisk konstruktionsmæssig viden og indsigt med fokus på bygbarhed og robuste løsninger.
  • Du har projekteringserfaring med beton-, træ- og stålkonstruktioner.
  • Du har erfaring som fagprojektleder eller disciplinleder og er vant til at påtage dig ansvar.
  • Du har en tværfaglig indsigt i projektering således, at du ved, hvornår det er vigtigt at få andre fag på banen.
  • Du evner at planlægge eget arbejde og koordinere fremdriften i samspil med den øvrige rådgivergruppe.

Om EKJ

Hos EKJ rådgivende ingeniører har vi kort vej mellem ledelse og medarbejdere og mellem kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere. EKJs tværfaglige profil afføder projekter, som både kræver samarbejde på tværs af fag og geografi, og en hverdag i EKJ er meget alsidig - dog altid med kvalitet gennem engagement som grundværdier. Læs mere om EKJ, og se nogle af vores mange spændende projekter på www.ekj.dk.

Din ansøgning

Tryk "Ansøg" herunder for at søge stillingen. Samtaler afholdes løbendes og ansættelse sker, når vi har fundet den rette kandidat. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder i København Zickan Kristensen (zmk@ekj.dk) eller afdelingsleder i Odense Mads Sølvsten Dahl (msd@ekj.dk).

Tip en venAndre stillinger