Ambitiøs leder til vores renoveringsteam søges

KøbenhavnPubliceret 1. december 2021
Ansøgningsfrist 31. januar 2022

På EKJ’s kontor i København har vi forrygende travlt. Vi har mange spændende projekter i ordrebogen, og vi har senest udvidet vores team indenfor renovering. Vi søger derfor efter en ambitiøs og gerne erfaren konstruktør/ingeniør til at lede dette team. Et team, der skal være med til at udvikle markedsområdet indenfor renovering i og omkring København.

OM JOBBET

For den rette kandidat er der tale om en rolle som leder af et hold af dygtige medarbejdere med overvægt af konstruktører. I teamet arbejder man med renoveringsprojekter, bygningssyn, tilstandsvurdering, D&V/TDD-opgaver samt istandsættelse af klimaskærm f.eks. i forbindelse med en energioptimering og gerne med en bæredygtig vinkel.

Du har en positiv tilgang til dine opgaver, hvor du med din energi og gå-på-mod bidrager til kreativ tænkning og innovative løsninger, og du er tilmed god i formidlingen af disse. Du er fagligt ambitiøs, og du er i stand til at træffe faglige beslutninger samt lære fra dig og tage ansvar ift. såvel teamets som EKJ’s faglige udvikling og retning.

Du får personaleansvar for et renoveringsteam og bliver desuden en del af et lederteam i EKJ. Du vil få ansvar for projekter og kunder relateret til renoveringsopgaver i og omkring København.

Teamet består af dygtige og engagerede medarbejdere, der hver især bidrager til en positiv indgangsvinkel til kunder og kolleger. Arbejdspladsen vil primært være placeret i København. Dog vil teamet fagligt række ind i andre afdelinger og ud på EKJ’s andre kontorer i Danmark. Som teamleder vil du skulle håndtere mange bolde og flere roller. Det kan være roller som projektleder, sparringspartner, tilbuds- og kundeansvarlig indenfor teamets faglighed.

DIN PROFIL

Du skal have mindst 8 års erfaring og derudover ser vi gerne, at:

  • Du har en baggrund som konstruktør / ingeniør.
  • Du har en god energi og brænder for gamle bygninger - og derfor er åben overfor deres muligheder og kender deres begrænsninger.
  • Du er lyttende og i stand til at sætte dig i kundens sted.
  • Du er ikke bange for selv at gå ind i projekterne, såfremt der er behov for dette.
  • Du er teoretisk velfunderet indenfor renovering.
  • Du er som person en dedikeret holdspiller med forståelse for de samarbejdsprocesser og roller, der indgår i et renoveringsteam.

OM EKJ

EKJ er et uafhængigt rådgivende ingeniørfirma med stærke grundværdier. Kvalitet gennem engagement er de ord, som vi har arbejdet ud fra, siden virksomheden blev grundlagt i 1961. I dag er vores ca. 250 medarbejdere en blanding af fagnørder og tværfaglige generalister. Fælles for vores medarbejdere er dog, at de brænder for at skabe de bedste løsninger for vores kunder og samarbejdspartnere. I EKJ tilbyder vi et positivt arbejdsmiljø, hvor vi vægter medarbejdertrivslen højt. Vi går op i motion og har et stærkt socialt fokus, som har gjort EKJ til det, det er i dag.

DIN ANSØGNING

Tryk "Ansøg" herunder for at søge stillingen. Samtaler afholdes løbende og ansættelse sker, når vi har fundet den rette kandidat med tiltrædelse snarest muligt. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte forretningschef Zickan Maria Kristensen (ZMK@ekj.dk).

Tip en venAndre stillinger