VVS-ingeniør til fagtilsyn og byggeledelse på større tværfaglige projekter

EKJ Syd, OdensePubliceret 1. december 2021
Ansøgningsfrist 31. januar 2022

Brænder du for at bruge og udbygge din faglige viden, og er du klar til at påtage dig ansvar? Og har du mod på at arbejde på spændende bæredygtige projekter som PFA Domicil Cortex Park, SDU Mærsk McKinney Møller Instituttet, HimmerLand Golf Hotel, Statens Naturhistoriske Museum og mange flere? Så er du måske vores nye kollega!  

OM JOBBET

Hos EKJ påtager vi os opgaver indenfor både nybyggeri og renovering og vores projektportefølje spænder bredt lige fra laboratorier til hoteller. Vi har vi mange spændende projekter i ordrebogen, og vi søger derfor en VVS-ingeniør med erfaring indenfor byggeledelse og fagtilsyn til at supplere vores kontor i Odense, hvor vi pt. har flere store sager under udførelse. Vi leder efter en kollega, der er ambitiøs, og som tager medansvar både ift. afdelingens faglige udvikling samt projekternes fremdrift ude på byggepladserne.

Du bliver en del af vores team af dygtige og engagerede medarbejdere, der hver især bidrager til en positiv indgangsvinkel til kunder og kolleger. Arbejdspladsen vil primært være placeret i Odense, hvor du bliver tilknyttet et tværfagligt team, som løfter i samlet flok.

DIN PROFIL

Vi forventer, at er uddannet VVS-ingeniør og har erfaring med opfølgning, byggeledelse og fagtilsyn. Derudover forestiller vi os, at:

  • du har et teoretisk funderet grundlag for projektering af VVS og ventilation.
  • du har projekteringserfaring med de grundlæggende projekteringsdiscipliner inden for VVS og ventilation.
  • du har lyst til arbejdsopgaver som projektering af og tilsyn med VVS-installationer og ventilation i forskellige former byggeri.
  • du udfordres af at planlægge og gennemføre opgaver selvstændigt og i tæt dialog med såvel kunder, kollegaer og projektleder.
  • du har kendskab til dokumentation, projektgranskning og kvalitetssikring.

OM EKJ

EKJ er et uafhængigt rådgivende ingeniørfirma med stærke grundværdier. Kvalitet gennem engagement er de ord, som vi har arbejdet ud fra, siden virksomheden blev grundlagt i 1961. I dag er vores ca. 250 medarbejdere en blanding af fagnørder og tværfaglige generalister. Fælles for vores medarbejdere er dog, at de brænder for at skabe de bedste løsninger for vores kunder og samarbejdspartnere. I EKJ tilbyder vi et positivt arbejdsmiljø, hvor vi vægter medarbejdertrivslen højt. Vi går op i motion og har et stærkt socialt fokus, som har gjort EKJ til det, det er i dag.

DIN ANSØGNING

Tryk "Ansøg" herunder for at søge stillingen. Samtaler afholdes løbende og ansættelse sker, når vi har fundet den rette kandidat med tiltrædelse snarest muligt. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte ingeniør og gruppeleder Martin Egebjerg (25 82 88 37).

Tip en venAndre stillinger