BYGNINGSKONSTRUKTØR / MEP-designer

EKJ SYD, OdensePubliceret 1. december 2021
Ansøgningsfrist 31. januar 2022

Fyn/Odense - vækst og udvikling - veletableret rådgivningsvirksomhed - stor indflydelse og særdeles godt arbejdsmiljø

Har du lyst til at videreføre din karriere i EKJ, og har du interesse for modellering af tekniske installationer og digitalt byggeri? Er du ambitiøs og har du motivation til at bidrage til videreudviklingen af BIM i EKJ? Så er du måske vores nye kollega!

 

BLIV EN DEL AF EKJ

Du vil blive en del af EKJ Rådgivende Ingeniører, hvor du vil fungere som bygningskonstruktør / MEP-designer. Du vil arbejde i vores afdeling i Odense, hvor vi sparrer med hinanden på tværs af kompetencer og fag, for at skabe det bedste resultat.

 

Vi er kendetegnet ved en flad organisationskultur med direkte beslutningsveje og du får med dine kompetencer mulighed for at sætte et digitalt aftryk på vores bygge- og anlægsprojekter. Vi har fokus på at skabe den gode arbejdsplads, hvor medarbejdere inddrages i udviklingen.

 

DINE KOMPETENCER

Vi forventer, at du er uddannet bygningskonstruktør eller teknisk designer, og at du har mindst 5 års relevant erfaring. Derudover forstiller vi os, at du:

 

  • Du tegner hjemmevant i Revit og Revit MEP og ser såvel kritisk som løsningsorienteret på dine projekter.
  • Du er motiveret for at medvirke til videreudviklingen af BIM i et samlet EKJ, hvor du deltager aktivt i et landsdækkende BIM-team.
  • Kan indgå i et tværfagligt team, og kan samarbejde på tværs af fag og grænseflader med de øvrige ingeniørdiscipliner.
  • Evner til at planlægge eget arbejde og koordinere fremdriften i samspil med den øvrige rådgivergruppe

 

OM EKJ

EKJ er et uafhængigt rådgivende ingeniørfirma med store grundværdier. Kvalitet gennem engagement er de ord, som vi har arbejdet ud fra, siden virksomheden blev grundlagt i 1961. I dag er vi ca. 250 medarbejdere i Danmark og Bulgarien, og firmaet ejes af EKJ Fonden og en gruppe medarbejdere. Vi tilbyder et positivt arbejdsmiljø, hvor vi vægter medarbejdertrivslen højt. Vi går op i motion og har et stærkt socialt fokus, som har gjort EKJ til det, det er i dag. Derudover er vi i rivende udvikling og håber derfor, at du vil være en del af holdet!

 

DIN ANSØGNING

Samtaler afholdes løbendes og ansættelse sker, når vi har fundet den rette kandidat med tiltrædelse snarest muligt. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Martin Egebjerg (MEG@ekj.dk

 

 

Tip en venAndre stillinger