Operatør

Rynkeby Foods A/S, Rynkeby Foods A/SPubliceret 8. juli 2022
Ansøgningsfrist: Ikke angivet

Operatører til Rynkeby Foods

Har du lyst til nye udfordringer på en sund arbejdsplads og en virksomhed med velkendte og stærke brands?

På Rynkeby arbejder vi sammen mod vores fælles mål og altid med fødevaresikkerhed, kvalitet og godt arbejdsmiljø som omdrejningspunkt. Vi har travlt, så vi tager løbende imod nye kolleger til produktion og lager.

 

Om jobbet Med reference til produktionslederen kommer du til at indgå i et selvstyrende og engageret team af 3-6 operatører.

Jobbet kan være i vores råvaremodtagelse eller i produktionen, hvor vores velkendte juiceprodukter presses, blandes og tappes. Du kan få ansvar for betjening og overvågning af det avancerede produktionsudstyr, herunder:

  • kvalitetstest af produkt
  • udtagning af prøver under produktionen
  • overholdelse af gældende krav til hygiejne- og fødevaresikkerhed

Arbejdstiden er 8 timers skiftehold dag/aften.

 

Om dig Du kan være uddannet industrioperatør, mejerist, procesoperatør, produktionsteknolog eller lignende, og har du erfaring fra fødevare- eller medicinalindustrien, er det en fordel, men ikke et krav.

Din uddannelsesmæssige baggrund er dog ikke afgørende. Det vigtigste er, at du er parat til at tage ansvar og er motiveret for at lære og tilegne dig forståelse for processerne i en fødevareproducerende virksomhed.

Da vores produkter er gennem en omfattende kvalitetskontrol, er det naturligvis vigtigt, at du er kvalitetsbevidst og har forståelse for fødevaresikkerhed, kontrol og standardarder.

Er du åben, positiv og teamorienteret, og kan du lide at blive udfordret, skal vi nok træne og uddanne dig i vores processer.

Vi ser dog gerne, at du:

  • Har truckcertifikat
  • Har gode IT færdigheder
  • Taler og skriver dansk samt begår dig på engelsk
  • Har fysikken i orden, da jobbet indebærer manuelt arbejde og tungere løft, og fordi du går og står meget i løbet af en arbejdsdag.

 

Vi tilbyder Et spændende job i en virksomhed med stærke og velkendte brands.

Rynkeby Foods er en ansvarlig virksomhed. Vi stiller store krav til kvalitet og fødevaresikkerhed såvel, når det gælder produkter som interne processer og i vores kundeservice.

Vi tager social ansvarlighed alvorligt bl. a. med et stærkt engagement i Team Rynkeby, hvor vi er med til at støtte børn med kritiske sygdomme.

Vi tror på, at medarbejdernes sundhed er af stor betydning for trivsel, arbejdsglæde og velvære. Derfor tilbyder vi bl. a. sund kantinemad, morgengymnastik og massageordning, og så vi har eget træningscenter.

Desuden tilbydes du pensionsordning, sundhedsforsikring samt tandforsikring.

 

Er du interesseret?

Så skynd dig til tasterne og send CV og ansøgning snarest muligt, så kontakter vi dig, hvis din baggrund matcher et ledigt job i produktionen.

Har du spørgsmål til, er du velkommen til at kontakte en af vores områdeledere:

Søren Reinholt Thomsen tlf.: 6114 4316

Kristian Rune Hansen tlf.: 2324 6171

Stefan Manø Juul tlf.: 2925 9331

Daniel Frølund tlf.: 5046 6016

 

Rynkeby Foods Eckes-Granini er den største juiceproducent i Norden. I løbet af et år producerer Rynkeby Foods mere end 120 mio. liter juice baseret på de bedste frugter og grøntsager, som naturen byder på. Historien begynder i 1934, hvor Inger Rasmussen etablerer sin produktion. Gennem årene har Rynkeby udviklet sig til en ledende aktør i markedet, og siden 2016 har virksomheden været en del af den internationale Eckes-Granini koncern. Eckes-Granini har en position som en af de førende europæiske virksomheder i segmentet for frugtbaserede drikkevarer. Koncernen producerer primært juice og saft, men også smoothies og andre frugtdrikke. Rynkeby Foods i Ringe står for al produktion og distribution af de tre stærke brands Rynkeby, God Morgen og Brämhults. 

Rynkeby Foods har hovedkvarter i Ringe. Selskabet har 240 medarbejdere og omsatte i 2021 for ca. DKK 913 mio. 

Tip en venDetaljer

JobAgent

Tilmeld dig JobAgenten, og modtag stillingsopslag, som matcher dine præferencer, så snart de bliver slået op.

Er der ikke en ledig stilling som matcher dine kompetencer, er du velkommen til at oprette en JobAgent. Så vil du automatisk modtage en mail, hvis vi slår en stilling op, som kunne have interesse for dig.