Paid Search / Google Ads Specialist

Nic Christiansen GruppenPubliceret 23. december 2020
Ansøgningsfrist: Ikke angivet

Er du skarp inden for Paid Search og Google Ads, og er du ivrig efter en udfordring i bilbranchen, der både strækker sig på tværs af mærker, markeder og E-Commerce? Vil du være del af en spændende rejse i en ny rolle og en ny organisation med et stort digitalt fokus? Så er du muligvis vores nye Paid Search / Google Ads Specialist.

Rollen i sin helhed

Som en del af udviklingen i vores Marketing team, søger vi nu en ambitiøs Paid Search / Google Ads Specialist til vores interne Marketing Agency i Kolding. I rollen vil du komme til at arbejde tæt med vores Online Traffic Manager og vil få ansvar for at drive og optimere Paid Search området og Google Ads. Dertil vil du få en essentiel rolle i vores Marketing Agency, hvor du vil komme til at samarbejde med de lokale Marketing Teams med henblik på i fællesskab at sikre nøjagtighed og høj performance for hvert enkelte mærke på det relevante marked. Det vil dermed blive dit ansvar at udvikle, evaluere, optimere samt følge op på Paid Search kanaler for at sikre en generel performance, der imødekommer de fastsatte KPI´er samt overholder budgetmålsætninger.

Arbejdsopgaver

  • Håndtere Google Ads konti for alle mærker og markeder i et internationalt setup (p.t. DK, SE, NO, FI, Balticum)
  • Oprette, vedligeholde og løbende optimere Google Ads kampagner (Paid Search, Video, Display)
  • Løbende undersøge og teste keywords, annonceringsmuligheder og kampagneindstillinger samt skabe indsigt i seasonality på tværs af markeder og brands
  • Kontinuerligt sikre dialog og koordinering af kampagner med stakeholders
  • Sikre opfyldelse af KPI´er og proaktiv optimering af performance tilknyttet KPI´er og kampagnemål
  • Analysere data og afrapportere på findings, så indsatsen løbende optimeres

Hvem er du?

Du har forventeligt mindst 3 års relevant arbejdserfaring, hvor du har arbejdet hands-on med SEM og Google Ads på tværs af mange brands og markeder. Du bestrider måske i dag en stilling som SEM specialist, PPC specialist, Google Ads specialist eller lignede hos et bureau. Dertil har du en uddannelsesmæssig baggrund enten i form af en bacheloruddannelse eller relevante kurser med supplerende praktisk erfaring inden for området. Du er digital til fingerspidserne og kan nemt se den vigtige forbindelse mellem SEM/Google Ads og kommercielle muligheder samt målsætninger knyttet til kampagner, trafik og E-Commerce. Du besidder en stor naturlig interesse for området og er nysgerrig samt opsøgende når det kommer til at udforske nye tiltag og funktionaliteter inden for SEM og Google Ads. Dertil har du en grundlæggende forståelse for, hvordan digitale medier og forskellige online platforme både fungerer og interagerer. Det er naturligt for dig konstant at være opdateret på de nyeste trends og tendenser, og kunne omsætte dem kommercielt.

Som person er du udadvendt og bibringer en høj energi samt en stor drivkraft. Dertil er du en stærk kommunikatør, der er vant til at samarbejde med forskellige interessenter, interne såvel som eksterne. Du besidder ligeledes en stærk evne til at lede og skabe fremskridt i projekter og kan hurtigt skabe et klart overblik i et dynamisk og hektisk miljø.

Det er en nødvendighed, at du er struktureret og analytisk i dit arbejde samt besidder en "never give up" mentalitet, da vi i vores kultur har et stærkt kommercielt fokus. Endeligt er du sprogligt og kommunikativt stærk på både dansk og engelsk. Det vil desuden være en fordel hvis du også kan begå dig på svensk eller norsk. 

Din nye arbejdsplads

Nic. Christiansen Gruppen er en ledende figur i den nordiske autobranche og beskæftiger ca. 775 medarbejdere og har en omsætning på omkring 9 mia. DKK. Ud over vores stærke position i Danmark, har vi også kontorer i Sverige, Norge, Finland og Baltikum. Nic. Christiansen Gruppen består af en række selskaber, der primært beskæftiger sig med import og detailsalg af biler, reservedele og tilbehør samt finansiering og leasing af biler. Vores værdier ordentlighed, integritet, ambition, sammenhold og passion er i live lokalt og udleves hver dag. Dette kommer blandt andet til udtryk i vores nærvær med kunder, kolleger og samarbejdspartnere, og vores medarbejdere er drivkraften for vores succes.

ER DU INTERESSERET?

Finder du jobbet interessant, ser vi frem til at modtage din ansøgning i vores rekrutteringsportal. Du ansøger via linket "Søg stillingen". Vi vurderer og behandler indkomne ansøgninger løbende, så send din ansøgning hurtigst muligt. Samtaler forventes gennemført løbende og tiltrædelse efter nærmere aftale. Har du spørgsmål til ovenstående, er du meget velkommen til at kontakte Online Traffic Manager Graszka Mierzejewska på telefon 51 78 22 21 eller Head of Marketing Agency Henrik Hjorth på telefon 22 67 84 17.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Tip en venAndre stillinger