Privatkunderådgivere til BankNordik

 Publiceret 7. juli 2020
Ansøgningsfrist: Ikke angivet

Vil du være med til at drive en succes, og kan du skabe ambassadørkunder? Som privatkunderådgiver hos os bliver du en del af en flad organisation, hvor du får stor medbestemmelse og indflydelse på egen arbejdsdag.

Vi har stort fokus på at have det godt sammen og hjælpe hinanden i det daglige - derfor vil dine ønsker og evner til holdspil blive værdsat højt. Vi lægger stor vægt på at skabe stærke resultater i en humørfyldt hverdag med en uhøjtidelig omgangstone.

Du får

 • Mulighed for hurtigt at få dit eget ansvarsområde, f.eks. inden for bolig, pension, investering eller forsikring - og være med til at løfte kompetenceniveauet hos både dig selv og dine kolleger
 • Et alsidigt job med gode muligheder for løbende kompetenceudvikling
 • Frihed og fleksibilitet til at tilrettelægge din egen dagligdag
 • Ansvar og medindflydelse i en flad organisation med en stærk og positiv kultur
 • Mulighed for at præge dit job og gøre dine gode idéer til virkelighed
 • Kompetente og engagerede kollegaer
 • Et spændende job i en koncern med en ambitiøs vækststrategi

Vi kan tilbyde dig en spændende stilling i en af vores filialer i Storkøbenhavn og lige nu søger vi privatkunderådgivere til filialerne Hvidovre, Amager og Dragør.

Dit job

Vi ønsker at øge kendskabet og antallet af kunder betragteligt. Du vil få medansvar for dette i din rolle, hvor du via eget netværk, samarbejdspartnere og udadvendte aktiviteter vil skabe synlighed og være der, hvor både de nye og eksisterende kunder er.

Din grundlæggende opgave bliver at skabe fantastiske kundeoplevelser og sikre, at dine kunder kan have ro i maven omkring deres økonomi - både i forhold til bolig, forsikring, pension og investering. Vores mål er at sikre kundens økonomi hele vejen rundt, så de kan forlade kundemødet med et smil, fordi du har givet dem netop den rådgivning, der passer til deres specifikke situation og økonomi.

I BankNordik møder vi desuden vores kunder i øjenhøjde, og siger tingene som de er - uden bankvolapyk! Vores mål er at blive Danmarks første volapykfri bank.

Om dig

 • Du har erfaring med rådgivning af privatkunder samt en bred faglig uddannelse inden for den finansielle sektor. Vi forventer desuden, at du har en god forretningssans
 • Du sætter altid kunden i centrum og rådgiver med udgangspunkt i kundens behov og muligheder. Med din faglige ekspertise kommer du hele vejen rundt om kundens økonomi
 • Du trives i et opsøgende job, sætter dig ambitiøse og realistiske mål, og du vil gerne udfordres. Du formår at omsætte kundemøder til gode resultater, både for kunden og banken
 • Du er imødekommende over for både kunder og kollegaer, og du bidrager til et engageret og positivt arbejdsmiljø

Det er en fordel, hvis du har erfaring med SDC, men ikke et krav.

Ansøgning

Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen og dine muligheder i BankNordik, er du velkommen til at kontakte HR Konsulent Line Arnth Mortensen på 33 46 54 60.

Du søger stillingen via linket nedenfor. Vi holder ansættelsessamtaler løbende og vil derfor gerne høre fra dig snarest muligt.

Tip en venAndre stillinger