VVS makkerpar til Køl & Varme

 Publiceret 15. november 2019
Ansøgningsfrist: Ikke angivet

Jysk Varmeservice v/ Mariendal Energi Teknik søger nu et VVS-makkerpar

Vi har drøntravlt og søger nu et selvkørende VVS makkerpar til vores team. l bliver en del af en virksomhed i vækst, hvor vi arbejder professionelt og humøret er højt. Minimum én af jer skal være traditionelt uddannet VVS´er, men som makker må du gerne "bare" være multikunstner som kan supplere resten af teamet.

Jobbet;

I dagligdagen får I tæt kontakt til vores kunder.I skal rådgive og orientere om den korrekte faglige tilgang til hver enkelt opgave samt eksekvere hos kunden. I arbejder selvstændigt med alsidige opgaver, men I har altid adgang til kompetent sparring teamet. I vil skulle løse almindelige spjæld-opgaver, rørtræk, montere og servicere både fyr, varmepumper og klimaanlæg i alle størrelser hos både private såvel som erhvervs kunder - i nybyg og på renoveringsopgaver.

I vil opleve en stor alsidighed og frihed i jeres arbejde. I har base i vores afdeling i Brønderslev.

Som makkerpar har I; 

En håndværksmæssig baggrund og erfaring med ovenstående opgaver. Mindst én af jer er fagudlært VVS´er og har erfaring fra branchen. I trives med en dagligdag, hvor der er tempo på og hvor I samtidigt er god til at bevare overblikket. 

Som medarbejdere er I kvalitetsbevidste, selvstændige og ansvarsbevidste. I ved, hvad det betyder at sætte kunden i centrum. I er udadvendte og evner at overlevere den færdige løsning til kunden i et letforståeligt sprog.

Vi tilbyder jer;

  • Ansættelse i en virksomhed i vækst såvel lokalt som på landsplan
  • Mulighed for at blive en del af branchens dygtigste team
  • Gode muligheder for personlig og faglig udvikling
  • Aktiv personaleforening, medarbejderkøbsordning m.m.

Ansøgning

Send ansøgningen allerede i dag via linket. Har I spørgsmål til stillingen kan du kontakte Jes Fini Lykkegaard på tlf. +45 20241817

Om Mariendal 

Mariendal er en af Danmarks største installationsvirksomheder med knap 100 års erfaring i el-branchen. I dag laver vi meget mere end el. Vi beskæftiger knap 250 medarbejdere og har afdelinger i det meste af landet, hvor vores specialister er klar til at rådgive både privat- og erhvervskunder. Vi vægter engagement, ordentlighed samt tværfagligt samarbejde, som en naturlig del af hverdagen - og vi gør os umage.

Tip en venAndre stillinger