Service-elektriker

AarhusPubliceret 23. november 2020
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Vi har drøntravlt i Mariendal og søger derfor nye, dygtige kollegaer til vores service afdeling i Aarhus. Vil du være en del af en spændende virksomhed, hvor vi arbejder professionelt og humøret er højt, så har du nu muligheden.

Jobbet;

I dagligdagen får du tæt kontakt til vores kunder. Som servicemontør skal du rådgive og orientere om den korrekte faglige tilgang til hver enkelt opgave.

Du vil opleve en stor alsidighed i dit arbejde, ligesom du kommer til at arbejde både selvstændigt og sammen med en makker.

Dig som person;

Du er uddannet elektriker og har erfaring fra branchen, gerne erfaring fra et job som servicemontør i lignende stilling. Du trives med en dagligdag, hvor der er tempo på og hvor du samtidigt er god til at bevare overblikket. Som medarbejder er du kvalitetsbevidst, selvstændig og ansvarsbevidst. Du ved, hvad det betyder at sætte kunden i centrum.

Vi tilbyder dig;

Mulighed for at blive en del af branchens dygtigste team

Ansættelsesforhold, der følger overenskomsten

Gode muligheder for personlig og faglig udvikling

Aktiv personaleforening, medarbejderkøbsordning m.m.

Ansøgning

Send din ansøgning allerede i dag via linket. Har du spørgsmål til stillingen kan du kontakte Serviceleder Christopher Andkjær +45 4070 3318.

Om Mariendal 

Mariendal er en af Danmarks største installationsvirksomheder med knap 100 års erfaring i el-branchen. I dag laver vi meget mere end el. Vi beskæftiger knap 250 medarbejdere og har afdelinger i det meste af landet, hvor vores specialister er klar til at rådgive både privat- og erhvervskunder. Vi vægter engagement, ordentlighed samt tværfagligt samarbejde, som en naturlig del af hverdagen - og vi gør os umage.

Tip en venAndre stillinger