Landmålere

 Publiceret 16. april 2019

FEM LANDMÅLERE TIL HELE DANMARK

Bliver du motiveret af et arbejdsmiljø, som sætter barren højt? Ny teknologi, intelligente løsninger og en virksomhed i vækst? Så er jobbet som kort- og landmålingstekniker hos Spotland noget for dig.

 

HVAD KAN VI TILBYDE

Spotland er en teknologidrevet virksomhed, som løser store og små projekter ved at kombinere nyeste teknologier med stærke og dedikerede kompetencer. Vi forener teori og praktik og sørger for, at projekter lykkes effektivt, succesfuldt og til kundernes tilfredshed - vores vision er nået, når 9 ud af 10 kunder og samarbejdspartnere vil bruge os igen. Tilgangen til vores opgaveløsning er innovativ og ændrer sig løbende, hvilket betyder, at der er rig mulighed for udvikling - både personligt og fagligt. Med vores mange forskellige projekter får du mulighed for enten at specialisere dig inden for et bestemt felt eller prøve kræfter med varierende projekter. Vi arbejder bl.a. med nogle af landets største anlægsprojekter, men løser også varierede opgaver for kommuner, forsyningsselskaber og rådgivere. Med en ansættelse hos Spotland kan du bearbejde virkeligheden med nye digitale værktøjer.

 

DINE PRIMÆRE ARBEJDSOPGAVER

■ Planlægning og forberedelse af opmålings- og afsætningsopgaver 

■ Opmåling og afsætning i marken, samt efterbehandling og kvalitetssikring af data

■ Udarbejdelse af afsætnings-, situationsplaner m.m. 

■ Dokumentation og kontrol

■ Klargøring af 3D data til maskinstyring

■ 3D laserscanning samt kortlægning og fotogrametri med drone 

■ Være teamplayer og udleve vores værdisæt BUSSEN: Behovsorienterede, Udviklingsorienterede, Sociale, Stolte, Engagerede, Nytænkende 

 

DIN PROFIL OG KVALIFIKATIONER

I Spotland er vi sociale og udviklingsorienterede - du skal derfor være en holdspiller. Vi sætter en ære i, at vores kunder opnår et flydende arbejdsflow når det gælder kvalitet, tidsplan og økonomi. Vi forventer derfor, at du er ansvarsbevidst, engageret, behovsorienteret og er i stand til at tage selvstændigt initiativ og tænke løsningsorienteret. Er du ikke uddannet kort- og landmålingstekniker, skal du have relevant erfaring med arbejdsområdet.

 

KONTAKT

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte direktør, Henrik Ibsen, på tlf.: 8140 6922 eller mail: hib@spotland.dk. Har du ingen spørgsmål så send din ansøgning med det samme. Vi læser din ansøgning med stor interesse og indkalder de bedste kandidater til samtaler løbende. Vi forventer stillingerne besat hurtigst muligt.

Spotland er en af Danmarks mest innovative og førende virksomheder, når det gælder landmåling, BIM/VDC-teknologi og GPS-maskinstyring. Spotland er en del af Barslund Group, som består af syv selskaber med hvert deres specialområde. Som en del af koncernen vil du indgå i et stort fællesskab med mange nye, engagerede kollegaer.Læs mere om Spotland på www.spotland.dk eller besøg os på de sociale medier            

 

Tip en ven