Maskinsnedker/maskinarbejder til nathold i Holstebro

Kastrup VinduetPubliceret 9. juni 2021
Ansøgningsfrist: Ikke angivet

Maskinsnedker/maskinarbejder til nathold

Vi søger en maskinsnedker, faglært eller tillært, til 4 dages nathold til vores fabrik i Holstebro. Du skal betjene et CNC-bearbejdningsanlæg, der er en af virksomhedens nøglemaskiner. Ved maskinen foregår både en regulær produktion samt produktion af ombearbejdninger. Du skal derfor have en systematisk tilgang til maskinbetjening og optimering, samt have lyst til serie-opfølgning, så du er sikker på at alle ordrer er med i det videre flow.

Desuden forventer vi at:

  • Du arbejder selvstændigt og stabilt - med sans for detaljer og kvalitet.
  • Du har et godt humør og er garant for gode holdninger
  • Du er struktureret, har et godt overblik - også i travle situationer - og sætter en ære i at nå din deadline indenfor tidsfristen.
  • Du er samarbejdsvillig
  • Du læser og forstår dansk

Kastrup A/S tilbyder en uformel og flad organisation, hvor du får medindflydelse på din hverdag, og kan udvikle både jobbet og dig selv. Desuden har vi et godt fællesskab og mange gode arrangementer med personaleforeningen i løbet af året. Vi er et team bestående af ca 100 kompetente medarbejdere, som alle sætter en ære i at producere et kvalitetsprodukt til tiden.

Lyder det som noget for dig? Så send en ansøgning til os, ved at trykke på "Ansøg" knappen, og har du spørgsmål til stillingerne, kan du kontakte Karsten Gadgaard på telefon 30782254 eller mail kga@kastrupvinduet.dk

Vi afholder samtaler løbende.

Tip en venAndre stillinger