Customer Success Manager

Customer Success Publiceret 7. maj 2019

Har du lyst til at bygge relationer til vores kunder og sikre at de oplever stor værditilførsel?

Motiveres du af at løse udfordringer og er du god til at se muligheder? Så er du måske vores nye Customer Success Manager. 

Om Jobbet:

Vi søger en Customer Success Manager, der proaktivt kan opbygge relationer til eksisterende kunder og sikre at de får stor værdi ud af de produkter og services de køber hos os.

Vi ved, at når vores kunder opnår høj værdi gennem vores produkter og services, så bliver de længere hos os, de vælger at udvide samarbejdet og de anbefaler os til andre. Vi skal derfor proaktivt hjælpe vores kunder med at opnå forretningsmæssig værdi.

Stillingen er nyoprettet og en del af vores nye markedstilgang, hvor vi er i gang med at opbygge en funktion, der kan håndtere hele processen fra "land & adopt" til "expand & renew". Vi søger derfor en kollega, der vil synes det er fantastisk at tage aktivt del i denne rejse, hvor man både skal bidrage til det eksisterende, løbende samarbejde med kunderne samt til opbygningen af nye, effektive processer og procedurer.

Jobbets rolle er todelt: først og fremmest skal det sikres, at vi har glade kunder, der anvender vores produkter. Dernæst skal vi, når kunderne er på rette niveau, forstå at udvide samarbejdet og sikre at de gentegner deres aftaler. Det er således vigtigt at forstå kundens forretning, deres succeskriterier og hvordan vi imødekommer dem.

Du skal have interesse for vores produkter og byggebranchen, og du skal hurtigt kunne opbygge et solidt produktkendskab, der gør dig i stand til ofte at løse kundens problemer ved første henvendelse. Rollen vedrører primært vores kunder på det danske marked.

Om dig:

Den ideelle kandidat scorer højt på disse faktorer:

  • Har en videregående uddannelse og 3-8 års arbejdserfaring, herunder erfaring med Customer Success Management, ledelse af kunderelationer, CRM, account management eller relaterede discipliner, gerne inden for inden for B2B og software
  • Trives med at være opsøgende og begejstres ved en høj grad af kundekontakt, primært på telefon, email og videomøder, men også ved møder hos kunderne
  • Kundeorienteret, empatisk og formår at sætte dig i kundens sted. Sætter en ære i at hjælpe kunderne og sikre at de får værdi for pengene.
  • Selvstændig og kan få tingene til at ske, og ved samtidig, hvornår det er bedst at samarbejde om en opgave.
  • God forretningsmæssig forståelse
  • Analytisk stærk og formår at kommunikere og samarbejde med andre omkring de indsigter der identificeres
  • Flair og interesse for software og IT
  • Kreativt problemløsende og service-minded
  • God til at prioritere mellem opgaver, herunder hvor der først skal sættes ind og med hvilke ressourcer
  • God kommunikator, der kan målrette sin kommunikation til modtageren, både mundtligt og skriftligt

Om arbejdsforholdene:

Organisatorisk vil du blive en del af vores Customer Success afdeling, hvor vi har ansvaret for at sikre, at vi har glade kunder. Vi er en flad og uformel organisation, der er i en rivende udvikling og lægger vægt på tværorganisatorisk samarbejde.

Vi tilbyder:

Vi tilbyder en konkurrencedygtig lønpakke efter kvalifikationer, baseret på basisløn og pensionsordning. Desuden har vi en god kantineordning og regelmæssig fredagsbar.

Arbejdssted:

Din nye arbejdsplads bliver på vores kontor i Ryesgade på Nørrebro, lige ved Søerne.

Starttidspunkt:

Hurtigst muligt.

Ansøgning:

Nu da vi har fået din opmærksomhed, er det din tur til at fange vores - send din ansøgning gennem nedenstående formular. Har du spørgsmål er du velkommen til at ringe til Kent Bredahl, Customer Success Director, på 6010 8506.

Tip en venSe andre stillinger hos RIB A/S