IT-Supporter

 Publiceret 11. oktober 2019

Selvstændig IT-Supporter med stort servicegen og flair for IT søges.

 

Jobbet.

 • Som IT-supporter hos Otis, vil du primært beskæftige dig med.
 • Intern it-support, bl.a. på in-house ERP XAL Concorde, samt generel IT-Support
 • Administration af brugere samt licenser
 • Udarbejdelse af vejledninger til brugere
 • Håndtering af fejlhenvendelser
 • Bidrage til rapportering  på Corporate niveau
 • Optimering af arbejdsprocesser og systemer i samarbejde med hovedkontoret
 • Deltage i løbende projekter ad-hoc samt være lead på mindre IT-Projekter
 • Hands-on i serverrummet og driften generelt
 • Samarbejde med ekstern IT leverandør (DxC)

Kvalifikationer.

 • Uddannet IT-Supporter eller lign.
 • Kendskab til ERP/XAL Concorde, eller tilsvarende ERP-systemer
 • ServiceNow/Remedy
 • Windows og Office365
 • MDM løsninger
 • Kendskab til Printer/Netværk/Server
 • Erfaring fra en international koncern (ikke et krav men en fordel)
 • Du skriver og taler dansk og engelsk på højt niveau og kan indgå i dialog på begge sprog.

Derudover værdsætter vi at du besidder følgende værdier:

 • Udadvendt
 • Serviceminded
 • Ansvarsfuld
 • Proaktiv

Otis tilbyder.

Et meget selvstændigt job med 200 gode kollegaer, hvoraf 2/3 er overenskomsts-ansatte elevatormontører, vi tilbyder fælles kantine med madordning, en organisation og branche, som er i rivende udvikling og hvor arbejdsdagen byder på afvekslende opgaver i et uformelt miljø.

Otis er i fuld gang med en større  transformering, som bl.a. betyder udskiftning af ERP system, implementering af IT værktøjer til Service, og en generel forøgelse i brugen af IT til at understøtte forretningen. 

Interesseret:

Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt IT-Manager Martin Renow Hansen på telefon 40 76 00 89.

Du søger jobbet via vores online rekrutteringssystem - se linket "søg stillingen".

Vi glæder os til at høre fra dig.

OTIS A/S

Ellekær 9 A, 1. sal

2730 Herlev

Tip en venDetaljer

Account Manager søges til Teknisk løsningssalg/servicesalg

 Publiceret 5. september 2019

Du plejer kundeporteføljen og udvikler salget

Med udgangspunkt fra OTIS A/S’ hovedkontor i Herlev får du ansvaret for serviceporteføljen for kunder i eksisterende distrikt samt udvalgte key accounts på Sjælland. Du plejer og servicerer dine eksisterende kunder og udbygger relationerne, bl.a. gennem oplæg til forbedringer og moderniseringsløsninger til elevatorer. Med dig har du et konkurrence­dygtigt produktsortiment inden for servicekontrakter og moderniseringsløsninger til elevatorer, og bag dig har du en slagkraftig organisation med bl.a. dygtige teknikere og montører. Med fokus på målsætningerne planlægger du i høj grad selv din tid. Du tilbringer noget af din tid ude hos kunderne og noget af din tid på kontoret hvor du blandt andet har sparring med dine kollegaer, udarbejder tilbud, telefonisk opfølgning og mødebooking.

Du er en væsentlig sparringspartner for dine kunder, og det er vigtigt, at du er en udadvendt, målrettet, opsøgende og relationsskaber. Du kommunikerer på en åben, ligefrem og tillidsvækkende facon, noget, der også er vigtigt i samspillet med dine kolleger.

Erfaring med løsningssalg og interesse for teknik

Du har nogle års erfaring med teknisk løsningssalg, hvor salgsprocessen er relativ lang, og hvor du typisk har skullet sælge løsningerne på flere niveauer hos kunden. Det er sandsynligt, at din uddannelsesmæssige baggrund er maskinteknisk, men det er givet, at du finder maskinteknik spændende. Du er vant til at have salgsmæssig succes, hvilket bl.a. skyldes, at du er viljestærk, initiativrig og god til at planlægge, gennemføre og følge op på dine indsatser. Du er god til at kommunikere på en ligefrem og engageret måde, og du behersker dansk og engelsk i både skrift og tale. Du er fortrolig med de gængse it-værktøjer, herunder Office-pakken.

Du er en positiv, udadvendt og troværdig person med god moral, som både kunder og kolleger derfor sætter stor pris på at arbejde sammen med.

 

Otis tilbyder:

Du får muligheden for at bidrage til succes i en stor virksomhed, der gerne ser medarbejderne udvikle sig inden for koncernen. Hvis du holder fokus på de opstillede målsætninger og med disciplin og energi arbejder hen imod dem, får du et job med stor frihedsgrad.

Desuden tilbyder vi attraktiv løn og bonusordning, sundhedsforsikring og frokostordning.

Evt. yderligere oplysninger kan fås hos Service Salgschef Michael Guldfeldt, tlf. 40 76 00 39

Sådan søger du:

Søg via "søg stillingen" vi læse løbende ansøgningerne, ansøgningsfristen er d.  30.september.

Tip en venDetaljer

Montører til montage af elevatorer

 Publiceret 5. september 2019

OTIS A/S er det danske datterselskab af verdens største elevatorfirma og hører til United Technologies koncernen. OTIS A/S i Danmark har ca. 200 medarbejdere med hovedkontor og lager i Herlev i Storkøbenhavn og et mindre salgskontor i Viby J. OTIS A/S er inde i en positiv udvikling og er med sine dygtige medarbejdere og gode økonomiske resultater en af Danmarks stærkeste elevator­leverandører.

Vi søger ligenu efter 3 Montører til montage af elevatorer på Sjælland.

Grundet stigende aktivitetsniveau i vores nymontage afdeling, søger vi dygtige og meget engagerede håndværkere, der er uddannet elektriker, automatiktekniker eller inden for jern og metal - og meget gerne med erfaring fra elevatorbranchen.

Vi forventer, at du:

 • Har erfaring med at arbejde på en byggeplads
 • Har meget stort fokus på din og andres sikkerhed
 • Er kvalitetsbevidst og kan forholde dig til afleveringsdatoer
 • Har kørekort til personbil
 • Har rimelige engelskkundskaber

Du har fokus på kunder, holder hvad du lover, er pro-aktiv og meget resultatorienteret, så du kan bidrage til nymontageafdelingens fortsatte gode udvikling.

Person Du er positiv, har et godt arbejdshumør og udviser stort engagement. Du er god til at arbejde alene og er selvstændig, er vedholdende og slidsom. Du har overblik og kan navigere i en ofte hurtig omskiftelig hverdag i samarbejdet med øvrige håndværkere og firmaer på en byggeplads.

OTIS tilbyder

 • En arbejdsplads, hvor alle er ansvarlige og gør det bedste for kunden og kollegerne
 • En virksomhed med stort fokus på resultater, sikkerhed og kundeservice
 • En attraktiv løn
 • Et spændende job med mange udfordringer og stor selvstændighed i et uformelt og åbent miljø.

Søg via "søg stillingen" du vil blive guidet gennem vores rekrutteringssystem, vi behandler løbende ansøgningerne, så skynd dig at søge, vi tager opslaget ned når de rigtige er fundet.

 

 

 

 

Tip en venDetaljer

Account Manager til teknisk projektsalg af nye elevatorer

 Publiceret 27. august 2019

Du plejer kundeporteføljen og udvikler salget

Otis tilbyder et job med stort potentiale og gode udviklingsmuligheder. Du får ansvaret for dele af projektporteføljen af kunder samt udvalgte key accounts på Sjælland. Du plejer og servicerer eksisterende kunder og udvider kundeporteføljen gennem opsøgende salg.

 

Du har erfaring med løsningssalg og stor interesse for teknik

Du kender til udfordringerne med teknisk løsningssalg, hvor salgsprocessen er relativ lang, og hvor du typisk har skullet sælge løsningerne ud fra kundens behov og agere sparringspartner for dine kunder.

Du vil skulle tilbringe en mindre del af din tid ude hos kunderne og en stor del af din tid på kontoret med konfiguration af løsninger, sparring med kolleger, udarbejdelse af tilbud, telefonisk opfølgning og mødebooking. Har du fokus på målsætningerne planlægger du i høj grad selv din tid.

Dit udgangspunkt

Du er en udadvendt, målrettet og opsøgende relationsskaber, der kommunikerer på en åben, ligefrem og tillidsvækkende facon, det er også er vigtigt i samspillet med dine kolleger. Du er en positiv, troværdig og hårdtarbejdende person med en god moral, som både kunder og kolleger derfor sætter pris på at arbejde sammen med.

Din uddannelsesmæssige baggrund kan være mange ting og er ikke det altafgørende. Det er givet, at du finder teknik og byggeri spændende. Du er vant til at have salgsmæssig succes, hvilket bl.a. skyldes, at du er viljestærk, initiativrig og god til at planlægge, gennemføre og følge op på dine indsatser. Du har erfaring med dansk og engelsk kommunikation i både skrift og tale på en uhøjtidlig facon. 

Otis tilbyder

Du får muligheden for at bidrage til succes i en stor virksomhed, der gerne ser medarbejderne udvikle sig inden for koncernen. Hvis du holder fokus på de opstillede målsætninger og med disciplin og energi arbejder hen imod dem, får du et job med stor frihedsgrad. Desuden tilbyder vi attraktiv løn og bonusordning  sundhedsforsikring og frokostordning.

Evt. yderligere oplysninger kan fås hos Salgschef, Kim Abel på tlf. 51 67 03 08.

Vi behandler ansøgningerne løbende, så send heller i dag end i morgen, du ansøger ved at trykke på "søg stillingen"

Ansøgningsfrist er d. 17. september 2019.

Tip en venDetaljer

Nattevagt

 Publiceret 5. august 2019

Vi søger til snarest mulig tiltrædelse en nattevagt til vores kundeservicecenter OtisLine, hvor vi håndterer alle henvendelser fra kunder og brugere af vore elevatorer - heriblandt opkald via vores alarmer i elevatorerne.

Jobbet:

Du vil være på vagt alene i bygningen, med mulighed for at sove imellem opkaldende.

Det er dig der koordinere alarmudkald i samarbejde med de montører der er på vagt.

 

Opgaverne:

 • Modtagelse/ekspedition af alarmer
 • Modtagelse og videregivelse af udkald
 • Overvågning af tekniske alarmer
 • Ad hoc administrative opgaver for OtisLine, vores kundecenter.

 

For at kunne komme i betragtning til jobbet skal du være studerende på en videregående uddannelse med flere år tilbage af dit studie og have erfaring fra servicebranchen. Du skal være fleksibel med vagtbytte og med af og til at kunne tage en dagvagt.

Du skal kunne tage ca. 3 vagter om måneden inden for tidsrummet:

Mandag til fredag:       15.45 - 07.00

Fredag:                        15.15 - 16.00 lørdag

Lørdag:                        15.45 - 16.00 søndag

Søndag:                       15.45 - 07.00  

 

Som person er du:

Rolig, positiv og udadvendt, med et stort engagement og evne til at bevarer overblikket i pressede situationer. Du er god til at arbejde alene og er vedholdende. Du forventes at være dygtig til de gængse it-værktøjer.

 

Søg stillingen:

For at ansøge om jobbet, skal du klikke på "søg stillingen" Vi gennemgår løbende ansøgninger, og tager jobopslaget ned, så snart den rette kandidat er fundet til jobbet.

Evt. spørgsmål til ovenstående kan besvares af Teamleder for OtisLine, Pernille Herbst på telefon 4076 0149

OTIS A/S er det danske datterselskab af verdens største elevatorfirma og hører til United Technologies koncernen. OTIS A/S i Danmark har ca. 200 medarbejdere med hovedkontor og lager i Herlev.

OTIS A/S er inde i en positiv udvikling og er med sine dygtige medarbejdere og gode økonomiske resultater en af Danmarks stærkeste elevator leverandører.

Tip en venDetaljer

JobAgent

Tilmeld dig JobAgenten, og modtag stillingsopslag, som matcher dine præferencer, så snart de bliver slået op. 

Er der ikke en ledig stilling som matcher dine kompetencer, er du velkommen til at oprette en JobAgent. Så vil du automatisk modtage en mail, hvis vi slår en stilling op, som kunne have interesse for dig.