Løn og HR Generalist

 Publiceret 13. februar 2020
Ansøgningsfrist: Ikke angivet

Vi søger snarest muligt en dygtig og velorganiseret Løn-og HR generalist i Otis A/S. Du får en spændende og afvekslende hverdag med en bred vifte af arbejdsopgaver, der spænder over daglig support og ad hoc-opgaver, faste månedlige opgaver i forbindelse med lønkørsel og månedsafslutning, samt en række opgaver, som skal være med til at løfte virksomheden til nye højder på området.

I denne spændende stilling bliver du ansvarlig for den samlede lønproces fra tidsregistrering over lønudbetaling til rapportering. Du vil desuden i løbet af kort tid få mulighed for at få ansvar for den daglige personaleadministration, herunder on og off boarding processen, system ansvar, overholdelse af overenskomster, m.v. Du kan selv være med til at påvirke udviklingen i stillingen, men du vil som udgangspunkt være ansvarlig for løn processen.

Arbejdsopgaver:

 • Ansvar for håndtering af løninput og tidsregistreringer 
 • Sikre og kontrollere bogføring af løntransaktioner samt afstemning af bogføringsmaterialet
 • Håndtering af ferie, ferieoverførsler samt forskellige refusioner
 • Indberetningsopgaver, herunder til revision, myndigheder, m.v.
 • Udarbejdelse af statistisk materiale
 • Varetagelse af pensioner og forsikringer
 • Håndtering af administrationen vedrørende uddannelse
 • Vedligeholde medarbejder stamdata

Kvalifikationer:

Som person arbejder du struktureret og vedholdende. Du er udadvendt, opsøgende, initiativrig og leverer til enhver tid et kvalitetsarbejde til tiden. Du arbejder selvstændigt med frihed under ansvar og har overblik til selv at tilrettelægge din arbejdsdag. Du kender til lønprocesser og kendskab til Lessor løn er absolut en fordel. Desuden er du generelt god til IT og er vant til at arbejde i HR systemer.

Har du lyst til at være med på vores fantastiske rejse, så send din ansøgning via annoncens link. Hvis du har spørgsmål til stillingen, så kan du rette henvendelse til HR Manager Helle Ankersen på helle.ankersen@otis.com

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Tip en venDetaljer

Administrativ salgsassistent

 Publiceret 11. februar 2020
Ansøgningsfrist: Ikke angivet

Vi søger snarest muligt en dygtig salgsassistent, som selvstændigt kan planlægge og gennemføre salg af primært elevator servicekontrakter til eksisterende og nye kunder i det østlige Danmark. Du bliver blandt andet ansvarlig for afdækning af kundens behov, hvorefter du tilpasser de tilbudte servicekontrakter i forhold til dine analyser.

Du får en spændende og afvekslende hverdag med en bred vifte af arbejdsopgaver i en virksomhed i vækst og hvor der er højt til loftet. Du bliver en del af et team, hvor I sammen skal løfte opgaven med at planlægge og gennemføre salg af servicekontrakter.

De primære arbejdsopgaver:

 • Udarbejde salgs- og tilbudsbreve samt behandle ordrer og servicekontrakter
 • Vedligeholde og opdatere salgssystemer og kundedata
 • Yde kundeservice og behandle eventuelle kundeklager
 • Yde støtte i Service Salg teamet
 • Fungere som backup for salgskoordinatoren i Service Salg
 • Oprette nye servicekontrakter og anlæg i administrativt IT-system
 • Backup for specifikke opgaver i serviceafdelingen

Kvalifikationer:

Den rette kandidat er en systematisk og serviceminded person med gode IT-færdigheder og en god helhedsforståelse. Du er dygtig til at prioritere og kan få tingene til at glide, uden på noget tidspunkt at sænke kvaliteten. Du er præcis, akkurat og kvalitetsbevidst og en virkelig holdspiller.

Det vil klart være en fordel, hvis du har erfaring fra et lignende job, men dine personlige egenskaber er meget afgørende i denne stilling, og vi vil værdsætte dine fantastiske gener inden for service og administration. Du er desuden god til at formulere dig i skrift og tale på dansk, og det er en fordel, hvis du kan begå dig på engelsk.

Som person arbejder du struktureret og systematisk. Du er udadvendt, opsøgende, initiativrig og leverer til enhver tid en service af højeste kvalitet. Du arbejder selvstændigt, men er samtidig en holdspiller, som bidrager konstruktivt med ideer og forslag til teamet.

Har du lyst til at være med på vores fantastiske rejse, så send din ansøgning via annoncens link. Hvis du har spørgsmål til stillingen, så kan du rette henvendelse til Service Field Operation Director Michael Guldfeldt på michael.guldfeldt@otis.com">michael.guldfeldt@otis.com

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Tip en venDetaljer

Key Account Manager - Teamleder

 Publiceret 11. februar 2020
Ansøgningsfrist: Ikke angivet

Vi søger snarest muligt en kompetent Key Account Manager til at være ansvarlig for vækst af serviceporteføljen af primært elevatorer i Otis A/S. Du bliver også ansvarlig for booking af servicekontrakter i Otis Danmark i overensstemmelse med virksomhedens metoder, processer, etik og sikkerhed, hvilket også indebærer at være teamleder for salgspersonalet (p.t. 3 personer) i Danmark inden for Serviceområdet.

Du får en spændende og afvekslende hverdag med en bred vifte af arbejdsopgaver i en virksomhed i vækst og hvor der er højt til loftet. Der er KPI´er opsat på stillingen med tilknyttet bonusordning, og det forventes, at der arbejdes målrettet mod målopfyldelse.

De primære arbejdsopgaver:

 • Styring af salgsaktiviteterne
 • At styre servicekontrakt salgspersonalet i Otis Danmark.
 • Ansvarlig for større udbud på serviceområdet
 • At være ansvarlig for virksomhedens Key Accounts i Service.
 • At identificere og udvikle teammedlemmer i henhold til deres potentialer.
 • At rapportere aktiviteterne i teamet til ens manager.

Kvalifikationer:

Du er dygtig til salg og i stand til at forhandle tekniske løsninger med professionelle eksterne partnere. Du kan begå dig på alle organisatoriske niveauer, hvor du demonstrerer fantastiske salgsevner, og du er god til at skabe nye kunderelationer, hvor du mestrer at rådgive om tekniske løsninger.

Desuden er du en leder, som formår at skabe resultater gennem dit team, og hvor du formår at skabe holdånd og motivation. Vi forestiller os, at du har erfaring med salg af tekniske serviceydelser og gerne inden for servicekontrakter. Du er god til at formulere dig i skrift og tale og du skal også kunne begå dig på engelsk.

Som person arbejder du struktureret og vedholdende. Du er udadvendt, opsøgende, initiativrig og leverer til enhver tid et kvalitetsarbejde til tiden. Du arbejder selvstændigt, men bidrager konstruktivt med ideer og forslag til den øvrige virksomhed.

Har du lyst til at være med på vores fantastiske rejse, så send din ansøgning via annoncens link. Hvis du har spørgsmål til stillingen, så kan du rette henvendelse til Service Field Operation Director Michael Guldfeldt på michael.guldfeldt@otis.com

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Tip en venDetaljer

Studenterjob som nattevagt

 Publiceret 7. januar 2020
Ansøgningsfrist: Ikke angivet

Vi søger til snarest mulig tiltrædelse nattevagter til vores kundeservicecenter OtisLine, hvor vi håndterer alle henvendelser fra kunder og brugere af vore elevatorer - heriblandt opkald via vores alarmer i elevatorerne.

Jobbet:

Du vil være på vagt i vores kundeservice center, med mulighed for at sove imellem opkaldende.

Det er dig der koordinere alarm udkald i samarbejde med de montører der er på vagt.

Opgaverne:

 • Modtagelse/ekspedition af alarmer
 • Modtagelse og videregivelse af udkald
 • Overvågning af tekniske alarmer
 • Ad hoc administrative opgaver for OtisLine, vores kundecenter.

For at kunne komme i betragtning til jobbet skal du være studerende på en videregående uddannelse - gerne med flere år tilbage af dit studie og det vil være en fordel, hvis du har erfaring fra servicebranchen. Du skal være fleksibel i forhold til bytning af vagter og være villig til at kunne tage en dagvagt.

Du skal kunne tage ca. 3 vagter om måneden inden for tidsrummet:

Mandag til fredag:       15.45 - 07.00

Fredag:                        15.15 - 16.00 lørdag

Lørdag:                        15.45 - 16.00 søndag

Søndag:                       15.45 - 07.00  

Som person er du:

Rolig, positiv og udadvendt, med et stort engagement og evne til at bevarer overblikket i pressede situationer. Du er god til at arbejde alene og er vedholdende. Du forventes at være dygtig til de gængse it-værktøjer.

Søg stillingen:

For at ansøge om jobbet, skal du klikke på "søg stillingen" Vi gennemgår løbende ansøgninger, og tager jobopslaget ned, så snart de rette kandidater er fundet til jobbet.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan du rette henvendelse til: otis.dk@otis.com

OTIS A/S er det danske datterselskab af verdens største elevatorfirma og har ca. 220 medarbejdere i Danmark med hovedkontor og lager i Herlev.

OTIS A/S er inde i en positiv udvikling og er med sine dygtige medarbejdere og gode økonomiske resultater en af Danmarks stærkeste elevator leverandører.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

Tip en venDetaljer

Elevatormontører til modernisering af elevatorer

 Publiceret 5. december 2019
Ansøgningsfrist: Ikke angivet

Elevatormontør søges til modernisering af eksisterende elevatorer på Sjælland.

 

Arbejdsopgaver:

•At gennemføre moderniseringsprojekter

•At sikre kvalitetsmæssig overlevering af moderniserede anlæg til service

•Løbende kontakt til overmontør/projektleder/projektingeniør

•Løbende sikre, at det personlige sikkerhedsudstyr er i orden og reglerne følges

•Færdigmelding af moderniseringsprojekter til overmontør

•Bistå ved fejlfinding og opstillingskontroller

•Jobbet indebærer skiftende arbejdssteder, dog typisk ikke flere arbejdssteder på samme dag.

Kvalifikationer:

At du har en håndværksmæssig uddannelse inden for el- eller metalindustrien. OTIS vil for den rette kandidat kunne tilbyde relevante elevator kurser.

Erfaring fra elevatorbranchen og specielt moderniserings erfaring vil være en fordel for en kandidat til stillingen.

Du er god til dansk i skrift og tale

Det vil være en fordel for dig, hvis du har teknisk/produktmæssig viden og kan IT på brugerniveau, samt forstå enkle økonomiske sammenhænge.

Du er en positiv udadvendt person med et stort engagement, som udviser fleksibilitet og er løsningsorienteret.

Du er god til at arbejde selvstændigt, er struktureret og flittigt, samtidig med, at du er meget kvalitets- og sikkerhedsbevidst.

Du kommunikerer primært på dansk og kan bruge engelsk, hvis det er nødvendigt. Vi forventer, at du er pro-aktiv og meget resultatorienteret.

Otis tilbyder:

Et meget selvstændigt job med gode kollegaer, en god løn med pensionsordning, sundheds- og heltidsulykkeforsikring.

Jobbet er spændende arbejde med mange udfordringer og løbende efteruddannelse i et uformelt og åbent arbejdsmiljø.

Der stilles servicevogn med værktøj, personligt sikkerheds udstyr og mobiltelefon til rådighed samt arbejdstøj.

Interesseret?

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at tage kontakt til Tejs Rasmussen på mail: Tejs.Rasmussen@otis.com

Vi glæder os til at høre fra dig, klik på "søg stillingen"

 

Tip en venDetaljer

Servicemontører

 Publiceret 25. november 2019
Ansøgningsfrist: Ikke angivet

Otis søger servicemontører/serviceteknikere til service og reparationer på eksisterende elevatorer i  hele landet.

 

 Arbejdsopgaver:

•Serviceeftersyn på elevatorer og lifte

•Udkald i forbindelse med driftsforstyrrelser

•Vedligeholdelse og reparationer

•Evt. senere indtrædelse i vagtordning

 

Otis tilbyder:

Et meget selvstændigt job med gode kollegaer, en god løn med pensionsordning, sundheds- og heltidsulykkesforsikring.

Jobbet er et spændende arbejde med mange udfordringer, og løbende efteruddannelse i et uformelt og åbent arbejdsmiljø.

Der stilles servicevogn med værktøj og mobiltelefon til rådighed samt arbejdstøj.

 

Kvalifikationer:

Du har en håndværksmæssig uddannelse inden for el- eller metalindustrien. For at komme i betragtning til stillingen er det forudsætning, at du har Bestået Elevator kursus 1 & 2 og har erfaring fra elevatorbranchen.

Få at få succes i jobbet er det vigtigt at du har hænderne skruet rigtig på. Du forventes at have teknisk/produktmæssig viden og kunne anvende IT på brugerniveau.

Du er en positiv og udadvendt person med et stort engagement, som udviser fleksibilitet og er løsningsorienteret.

Du er god til at arbejde selvstændigt, struktureret og flittigt samtidig med, at du er kvalitets- og sikkerhedsbevidst.

Du kommunikerer primært på dansk og kan bruge engelsk, hvis nødvendigt. Vi forventer, at du er pro-aktiv og meget resultatorienteret.

 

Interesseret?

Du søger jobbet via linket "søg stillingen"

Vi gennemgår løbende ansøgningerne, og tager opslaget ned så snart de rigtige kandidater er fundet.

Skulle du have spørgsmål til stillingen så mail på følgende adresse: Otis.dk@otis.com

Vi glæder os til at høre fra dig.

Tip en venDetaljer

Montører til montage af elevatorer

 Publiceret 5. september 2019
Ansøgningsfrist: Ikke angivet

OTIS A/S er det danske datterselskab af verdens største elevatorfirma og hører til United Technologies koncernen. OTIS A/S i Danmark har ca. 200 medarbejdere med hovedkontor og lager i Herlev i Storkøbenhavn og et mindre salgskontor i Viby J. OTIS A/S er inde i en positiv udvikling og er med sine dygtige medarbejdere og gode økonomiske resultater en af Danmarks stærkeste elevator­leverandører.

Vi søger ligenu efter 3 Montører til montage af elevatorer på Sjælland.

Grundet stigende aktivitetsniveau i vores nymontage afdeling, søger vi dygtige og meget engagerede håndværkere, der er uddannet elektriker, automatiktekniker eller inden for jern og metal - og meget gerne med erfaring fra elevatorbranchen.

Vi forventer, at du:

 • Har erfaring med at arbejde på en byggeplads
 • Har meget stort fokus på din og andres sikkerhed
 • Er kvalitetsbevidst og kan forholde dig til afleveringsdatoer
 • Har kørekort til personbil
 • Har rimelige engelskkundskaber

Du har fokus på kunder, holder hvad du lover, er pro-aktiv og meget resultatorienteret, så du kan bidrage til nymontageafdelingens fortsatte gode udvikling.

Person Du er positiv, har et godt arbejdshumør og udviser stort engagement. Du er god til at arbejde alene og er selvstændig, er vedholdende og slidsom. Du har overblik og kan navigere i en ofte hurtig omskiftelig hverdag i samarbejdet med øvrige håndværkere og firmaer på en byggeplads.

OTIS tilbyder

 • En arbejdsplads, hvor alle er ansvarlige og gør det bedste for kunden og kollegerne
 • En virksomhed med stort fokus på resultater, sikkerhed og kundeservice
 • En attraktiv løn
 • Et spændende job med mange udfordringer og stor selvstændighed i et uformelt og åbent miljø.

Søg via "søg stillingen" du vil blive guidet gennem vores rekrutteringssystem, vi behandler løbende ansøgningerne, så skynd dig at søge, vi tager opslaget ned når de rigtige er fundet.

 

 

 

 

Tip en venDetaljer

Account Manager til teknisk projektsalg af nye elevatorer

 Publiceret 27. august 2019
Ansøgningsfrist: Ikke angivet

Du plejer kundeporteføljen og udvikler salget

Otis tilbyder et job med stort potentiale og gode udviklingsmuligheder. Du får ansvaret for dele af projektporteføljen af kunder samt udvalgte key accounts på Sjælland. Du plejer og servicerer eksisterende kunder og udvider kundeporteføljen gennem opsøgende salg.

 

Du har erfaring med løsningssalg og stor interesse for teknik

Du kender til udfordringerne med teknisk løsningssalg, hvor salgsprocessen er relativ lang, og hvor du typisk har skullet sælge løsningerne ud fra kundens behov og agere sparringspartner for dine kunder.

Du vil skulle tilbringe en mindre del af din tid ude hos kunderne og en stor del af din tid på kontoret med konfiguration af løsninger, sparring med kolleger, udarbejdelse af tilbud, telefonisk opfølgning og mødebooking. Har du fokus på målsætningerne planlægger du i høj grad selv din tid.

Dit udgangspunkt

Du er en udadvendt, målrettet og opsøgende relationsskaber, der kommunikerer på en åben, ligefrem og tillidsvækkende facon, det er også er vigtigt i samspillet med dine kolleger. Du er en positiv, troværdig og hårdtarbejdende person med en god moral, som både kunder og kolleger derfor sætter pris på at arbejde sammen med.

Din uddannelsesmæssige baggrund kan være mange ting og er ikke det altafgørende. Det er givet, at du finder teknik og byggeri spændende. Du er vant til at have salgsmæssig succes, hvilket bl.a. skyldes, at du er viljestærk, initiativrig og god til at planlægge, gennemføre og følge op på dine indsatser. Du har erfaring med dansk og engelsk kommunikation i både skrift og tale på en uhøjtidlig facon. 

Otis tilbyder

Du får muligheden for at bidrage til succes i en stor virksomhed, der gerne ser medarbejderne udvikle sig inden for koncernen. Hvis du holder fokus på de opstillede målsætninger og med disciplin og energi arbejder hen imod dem, får du et job med stor frihedsgrad. Desuden tilbyder vi attraktiv løn og bonusordning  sundhedsforsikring og frokostordning.

Evt. yderligere oplysninger kan fås hos Salgschef, Kim Abel på tlf. 51 67 03 08.

Vi behandler ansøgningerne løbende, så send heller i dag end i morgen, du ansøger ved at trykke på "søg stillingen"

Ansøgningsfrist er d. 17. september 2019.

Tip en venDetaljer

JobAgent

Tilmeld dig JobAgenten, og modtag stillingsopslag, som matcher dine præferencer, så snart de bliver slået op. 

Er der ikke en ledig stilling som matcher dine kompetencer, er du velkommen til at oprette en JobAgent. Så vil du automatisk modtage en mail, hvis vi slår en stilling op, som kunne have interesse for dig.