Erfaren, stabil mødebooker

Dansk Salgsoptimering, Højbjerg, Pay-Back specialist rekruttering ApS

Kan dit smil høres i telefonen, og kan du bruge telefonen effektivt, så der kommer møder i kalenderen? Så har du her alletiders mulighed for at blive en del af en succesfuld virksomhed i vækst! Er det dig? Så læs videre, for vi søger en erfaren mødebooker for Dansk Salgsoptimering i Højbjerg.

Om jobbet

Da der er en lang venteliste på kunder, der gerne vil bruge Dansk Salgsoptimering, søger vi en erfaren mødebooker 25-37 timer om ugen til B2B mødebooking, leadgenerering og markedsanalyse. Arbejdstiden ligger på hverdage mandag-fredag i tidsrummet 8-16 (fredag 8-13) på Axel Gruhns Vej 10, 8270 Højbjerg. Grunden til ventelisten er, at Dansk Salgsoptimering har et lille dedikeret team af nogle af Danmarks mest erfarne og dygtigste mødebookere. Man lægger stor vægt på kvalitet og gennemsigtighed i alle faser af samarbejdet, da man tror fuldt og fast på, at det er nøglen til et langt og værdiskabende samarbejde.

Jobbet er kendetegnet ved fleksibel arbejdsplanlægning, hvor der i høj grad kan tages hensyn til dine fritidsaktiviteter og mulighed for hjemmearbejdsdage 1-2 dage om ugen. Det er udelukkende B2B-møder, så ingen aften- og weekendarbejde. Der er et godt og spændende arbejdsmiljø med en glad tone i et lille team af erfarne kollegaer, hvor målsætningen er, at du går hjem glad og tilfreds hver eneste dag.

Om dig

Vi forestiller os, at du er udadvendt, positiv, har erfaring med mødebooking, er drevet af at skabe resultater og lader dig ikke slå ud af et afslag. 

Vi forventer, at du:

  • har minimum 4 års erfaring med mødebooking
  • er nysgerrig og kan lide at tale med mange forskellige mennesker
  • er videbegærlig og frisk på at blive udfordret og smiler i telefonen
  • er stabil og engageret.

Virksomheden tilbyder

  • Høj fast løn med mulighed for kvartalsbonus via overskudsdeling.
  • Stor fleksibilitet i forhold til arbejdstider.
  • Mulighed for at arbejde hjemmefra 1-2 dage om ugen.
  • Gode erfarne kollegaer til at bakke dig op.
  • Et stærkt fagligt miljø med masser af erfaring.
  • Gode personlige og faglige udviklingsmuligheder.

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at søge stillingen hurtigst muligt. Du søger stillingen ved at uploade din ansøgning og CV herunder.

Spørgsmål

Alle spørgsmål rettes til Pay-Back specialist rekruttering att. Kenni Simmelsgaard, tlf. 239 239 74, ks@pay-back.dk.

Om virksomheden

Dansk Salgsoptimering er en mindre virksomhed i vækst og med stor efterspørgsel fra nye kunder. Hos Dansk Salgsoptimering bliver der fokuseret på kvalitet over kvantitet, og derfor giver man gerne en fast høj løn til de rette medarbejdere, så man kan fokusere lige så meget på processen som på selve resultaterne. Virksomheden booker møder for mange forskellige slags virksomheder, også til egne sælgere, og man får mulighed for at få den opgave, der passer bedst til lige præcis én selv.

Dansk Salgsoptimerings koncept går ud på at strukturere og optimere salget for virksomheder, hovedsageligt i brancherne byggeri, industri og transport. Man kan tage hånd om alle aspekter af salgsprocessen for en virksomhed, fra identificering af kundeemner og udarbejdelse af værditilbud, til booking, afholdelse og opfølgning på møder. 

Tip en venAndre stillinger

Publiceret13. marts 2024

AnsøgningsfristHurtigst muligt

KontaktKenni Simmelsgaardks@pay-back.dk239 239 74

Arbejdsstedets adresseAxel Gruhns Vej 10, 8270 Højbjerg, DanmarkÅbn i Google Maps