Projektleder

 Publiceret 8. marts 2019

PROJEKTLEDER MED ANSVAR FOR KMA TIL BARSLUNDS PROJEKTLEDELSE PÅ SJÆLLAND

Hop ombord på Barslund BUSSEN. Nu har du muligheden for at blive projektleder med ansvar for kvalitet, miljø og arbejdsmiljø hos Barslund og udleve vores værdisæt: Vi er stolte når vi holder hvad vi lover og leverer den rette kvalitet, i et sikkert og sundt arbejdsmiljø på et af vores mange projekter. 

 

HVAD KAN VI TILBYDE

Som projektleder med ansvar for KMA bliver du en del af et topkvalificeret og dynamisk team med stort drive og korte beslutningsveje. Du vil som udgangspunkt være tilknyttet ét stort projekt, hvor du refererer til projektchefen. Oplæring, sparring, opfølgning og øvrigt KMA-relateret foregår i tæt dialog med afdelingens KMA-koordinator.

 

DINE PRIMÆRE ARBEJDSOPGAVER

■     Du er med til at sikre, at alle projekter gennemføres i henhold til kontrakten og eventuelle ændringsaftaler.  

■     Du foretager løbende opfølgning på kvalitet og sikrer al nødvendig dokumentation iht. projektkrav.  Vi arbejder med at sikre, at kravene til kvalitets-, miljø- og arbejdsmiljøledelsessystemet er         fastsat, iværksat og opretholdt i overensstemmelse med DS/EN ISO 9001, DS/EN ISO 14001 samt DS/EN ISO 45001.

■     Du vil være med til at lede arbejdsmiljøarbejdet på vores projekter, og sikre afholdelse af bl.a. mønsterrunderinger, deltagelse i sikkerhedsmøder, rapportering og udredning af hændelser mv.

■     Du skal, i samarbejde med vores formænd og projektledere, være med til at sikre et gennemgående fokus på et sikkert arbejdsmiljø, hvor alle kommer sikkert hjem.

■     Være teamplayer på Barslund BUSSEN og udleve vores værdisæt: Behovsorienterede, Udviklingsorienterede, Sociale, Stolte, Engagerede, Nytænkende

 

DIN PROFIL OG KVALIFIKATIONER

Du skal kunne arbejde systematisk, struktureret og med stort overblik, samtidig med, at du har øje for detaljen. Jobbet kræver en teknisk uddannelse som ingeniør, konstruktør eller lignende, stor selvstændighed og et godt overblik i en spændende og varieret hverdag.  Det er en fordel at du har erfaring fra en lignende stilling eller fra branchen, for eksempel kendskab til Vejdirektoratets og BaneDanmarks krav til KS/Arbejdsmiljø.

Du skal have interesse i at kunne bistå med øvrige opgaver af samme karakter på tværs af afdelingens øvrige entrepriser samt være en god medspiller i teamet, som kommer til udtryk ved, at du har let ved at indgå i forskellige projektgrupper og forstår at tilpasse dig dem, du står overfor. Samtidig har du den fornødne tekniske baggrund til at varetage KMA som ansvarsområder og er fleksibel i forhold til arbejdssted, da dit arbejdssted er, hvor vores byggepladser befinder sig. Herudover er du god til at indgå i dialog og er rutineret bruger af IT. Du mestrer dansk og engelsk i både skrift og tale, samt har et gyldigt kørekort.

 

KONTAKT

Lyder stillingen som noget for dig? Upload din ansøgning og CV så hurtigt som muligt, da vi indkalder til samtaler løbende.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte KMA-chef, Søren Sven Andersson, på tlf.: +45 3164 2745.  

 

Barslund Group består af syv selskaber med hvert deres specialeområde. Som en del af koncernen bliver du en del af en stærk kultur og får mange nye, engagerede kollegaer.

Barslund har som et af Danmarks førende infrastrukturselskaber mere end 35 års erfaring inden for anlægsbranchen og udfører nogle aflandets største anlægsprojekter.

Du kan læse mere om Barslund på www.barslund.as eller besøg os på de sociale medier.

Tip en venAndre stillinger