BI Udvikler med forretningsforståelse til 3C Retail A/S

3C RETAIL A/S 

Brænder du for Data og Analytics og vil du med på en spændende teknologisk rejse der kun lige er startet. Vil du en del at et fagligt stærkt team hvor vi hele tiden bliver flere. Har du lyst til at arbejde i 3C Retail A/S, en ambitiøs vækstkoncern med brands som L’EASY, L’EASY Business, Thorn og D|E|R Privat Finans?

 

Så læs videre! 
I stillingen kommer du til at varetage en bred vifte af afvekslende opgaver i relation til udvikling af datagrundlag, defineret i samarbejde med en bred kontaktflade i koncernen.

Du vil blive del af en dedikeret afdeling på 5 dygtige kolleger med flere til følge, der primært beskæftiger sig med at etablere et konsolideret rapporteringsgrundlag på tværs af forretningsområder og enheder. 

Afdelingen varetager Business Intelligence udvikling på tværs af de lande og brands, og selskaber der indgår i 3C RETAIL-koncernen. 

 

Din baggrund

Du er en teknisk stærk person, med en solid og relevant uddannelses baggrund, der trives med og er i stand til at kommunikere med forretningsbrugere. 

Du har erfaring med back-end udvikling, og kommer til at udvikle datamarter ved brug af 3C RETAILs data warehouse udviklings standard. Du er stærk på din SQL, og kan håndtere eksempelvis slowly changing dimensions i forbindelse med data warehouse udvikling. Du er god til at sikre koblingen mellem forretningsbehov, ønsker til analyse og rapportering, samt interfacet til data.

Din erfaring kommer også til udtryk som teknisk sparringspartner i BI afdelingen - også med henblik på modernisering og videreudvikling at data warehouse framework -> sikring af skalerbarheden og bedst mulig integration op imod cloud-miljøer mv.

 

Det er en fordel at være teknologi interesseret og bl.a. have kendskab til Microsoft Azure Data factory og Azure Data lakes, Power BI.

 

Arbejdsopgaver

Som BI udvikler får du ansvaret for løbende at drive og implementere specifikke data warehouse-opgaver og projekter, herunder ansvar for de enkelte projekters deadlines og overleveringer. Dine primære arbejdsopgaver bliver: 

  • ETL udvikling på MS Azure platformen, 
  • Microsoft Azure Data factory.
  • Sikrer kobling imellem forretningsbehov, ønsker til analyse og rapportering, samt interfacet til data.
  • Tager ansvar for gennemførsel af opgaver og projekter.
  • Løbende driftsopgaver, support og optimering af BI-miljø.
  • Arbejde med forskellige datakilder Eks. API, JSON m.m.

Derudover skal du løbende understøtte implementeringen af 3C RETAILs IT-strategiske mål, og være med til at sikre, at IT-landskabet følger den teknologiske udvikling.

 

Hvem er du?

For stillingen gælder det, at du er selvdrevet, oprigtig og engageret med en holistisk tilgang til virksomheden. Du vil få en bred kontaktflade, så det er en fordel, at du har gode kommunikations evner og kan begå dig på tværs af organisationen på alle niveauer. Du er flydende i dansk - både i skrift og tale.

 

Du er arbejdsom og klar til at yde en ekstra indsats op til en vigtig deadline, god til at samarbejde, ærlig, i stand til at arbejde og kommunikere selvstændigt - med mennesker i alle lag af organisationen.

Det er en selvfølge at du evner, samt trives med at tage ejerskab på dine projekter og selv følger dem til dørs.

 

Vi tilbyder

Du får masser af faglige udfordringer og mulighed for sparring i et fagligt stærkt miljø. Endvidere får du gode muligheder for at præge indholdet af og udviklings retningen i din stilling. 3C RETAIL er en dynamisk, udviklings orienteret koncern, hvor dagligdagen er præget af et højt aktivitetsniveau, afveksling og masser af udfordringer. Beslutningsvejene er korte, arbejdsklimaet uformelt og kollegerne engagerede. 

Du får gode ansættelsesforhold, løn efter kvalifikationer, pensionsordning og tilbud om kantine- og massageordning. Din arbejdsplads bliver på 3C RETAILs hovedkontor, der ligger meget centralt i Odense lige ved siden af banegården. 

 

Derudover

Såfremt du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Kasper Kold Jørgensen på tlf. 20 60 10 09.

 

Ansøgningsfrist

Vi har brug for dig snarest, så send din ansøgning allerede i dag - Vi indkalder til samtaler løbende. 

Alle ansøgninger behandles fortroligt. 

 

Vi agerer i et dynamisk marked, der er præget af innovation og store forandringer. Det kalder på vores evne til kontinuerligt at præge og tilpasse os nye tendenser. Vi fokuserer på kompetence- og karriere udvikling med afsæt i 3C RETAILS mål kombineret med medarbejdernes personlige ambitioner. I en stor international koncern er udviklingsmulighederne mange.

 
 

Tip en ven

Publiceret22. marts 2024

AnsøgningsfristHurtigst muligt

KontaktMette Frydensbjerg AndersenMEFA@3cretail.dk22444874

Arbejdsstedets adresseØstre Stationsvej, 5000 Odense C, DanmarkÅbn i Google Maps