TESTMANDEN Seniorkonsulent med ejerpotentiale

TESTMANDEN 

Konsulent med ejerpotentiale søges til et mindre konsulenthus med solide omsætningstal.

Vi søger en person som har en kombinationen af ballast som sælger og et teoretisk stærkt fundament. Du skal ligeledes være et modent menneske, der har erfaring fra ledelse og dermed erfaring med ansættelser, hvor du har glædet dig over dine succeser og lært af dine fejltagelser. Vi tilbyder et job med frihed via egen styring og en potentiel meget god indtjening for personen, med den helt rette støbning og erfaring. 

 

Rekrutteringsfirmaet TESTMANDEN søger en konsulent og kommende medejer, der kan være med til at løfte virksomheden til større omsætning og flere kollegaer, hvor vi kan hjælpe hinanden, så vi også kan holde ferie ind imellem.

 

Om TESTMANDEN:

Din viden om anvendelse af testværktøjer betyder mindre - det skal vi nok lære dig. Vi står for kvalitetsarbejde i rekruttering til fornuftige priser. Det betyder, at vi har struktureret drejebog for rekruttering med skabeloner for de fleste arbejdsopgaver. Vi har effektiviseret alle administrative opgaver og samtidig fastholder vi kvaliteten.

TESTMANDEN blev etableret december 2011, og vi har nu et meget stabilt fundament af kunder i det midtjyske fra Vejen/Kolding i syd og øst til Århus i Nord og Ringkøbing i vest. Vi ophørte med at markedsføre TESTMANDEN for 5-6 år siden, og har de sidste 3 år været nødt til at sige nej til nye kunder.

Vi har således et solidt fundament for vækst, men savner personen, der vil gå forrest på denne rejse, udvide kundebasen og senere overtage ledelsen samt ejerskab, efterhånden som fundamentet er på plads.

Tip en venMere om stillingenAndre stillinger

Publiceret28. juni 2023

AnsøgningsfristLøbende

KontaktGunnar Nielsengunnar@testmanden.dk+45 4018 4622

Arbejdsstedets adresseStilbjerg Sande 19, 7323 Give, DanmarkÅbn i Google Maps