Procesingeniør

KMC Derivat, KMC Amba

Ser du effektivisering af produktionsanlæg, procesoptimering, problemanalyse og problemløsning som en spændende udfordring? Så bliv procesingeniør hos KMC, som er en af verdens største leverandører af kartoffelstivelse og modificeret kartoffelstivelse til fødevareindustrien. Du får som del af processupportfunktionen en central rolle i udviklingen og optimeringen af et hurtigt voksende produktionssetup. 

 

JOBBET

Som procesingeniør, vil du sammen med dine kollegaer i Processupport, have ansvar for vores procesanlæg samt pakke- og palleteringsanlæg konstant optimeres med henblik på at sikre driftsstabilitet og kapacitetsudvikling. Derfor er det vigtig, at du både har viljen og evnerne til at identificere, analysere, planlægge og gennemføre optimeringer og projekter, der bidrager til at forbedre vores produktion af modificerede kartoffelstivelser. Alt sammen med henblik på at opnå øget kapacitet, kvalitet og reduktion i enhedsomkostninger. Du vil sammen med produktionsledere, R&D, vores laboratorieteknikere og dygtige operatører sikre, at driftsforbedringerne gennem optimeringer eller udvidelser, vil kunne afvikles på den sikreste, miljømæssigt korrek­te og omkostningsminimale måde - hvor det kvalitetsmæssige højeste niveau fastholdes.

Dine opgaver bliver bl.a. at:

 • Sikre produktionsstabilitet, så der leveres en godkendt kvalitet ved en høj kapacitet til lave enhedsomkostninger.
 • Proaktivt opsøge forbedringspotentialer og sikre optimering og udvikling af produktionsapparatet med henblik på øget kapacitet fra vores produktionslinier.
 • Indsamle produktionsdata til brug for stillingstagen til optimeringer så produktafvigelser reduceres til et minimum.
 • Forbedre produktionen af udfordrende produkter, identificere og dokumentere problemernes rod.
 • Implementere og drive driftsforbedringer samt at bidrage til uddannelse af operatører og opdateringer af driftsanvisninger og dokumentation.
 • Være projektansvarlig ved indkøring af nye anlæg eller anlægsændringer samt indkøre nye produkter.
 • Deltage i investeringsprojekter som ansvarlig eller sparringspartner for procesudviklingen.
 • Deltage i procesudviklingsforløb for indførelse af nye produkter.
 • Bidrage til udvikling af KMC´s fremtidige produktionsfaciliteter.

 

DIN BAGGRUND OG KVALIFIKATIONER

Er du interesseret i denne spændende stilling, er det vigtigt, at du er god til at formidle budskaber, skabe engagement og involvere. Du er nysgerrig og åben for nye initiativer, der kan have indflydelse på dit arbejdsområde. Du går foran som rollemodel både selvstændigt og i samarbejdsrelationer.

Vi foretrækker, at du

 • Har en solid uddannelsesmæssig baggrund på ingeniør- eller teknikerniveau, der er relevant for fødevareproduktion. Det kunne være kemiingeniør, proces- eller mejeritekniker.
 • Har et stærkt selvstændigt drive, der sikrer, at du er selvstartende, vedholdende og på egen hånd kan få ændringer implementeret og afsluttet effektivt både teknisk og i organisationen.
 • Har praktisk erfaring med lignende job i fødevare- eller procesindustrien.
 • Har bredt kendskab til proces og enhedsoperationer samt mekanik og styringsteknik.
 • Har erfaring med systematiske metoder til driftsoptimering som OEE, Lean, Six Sigma og/eller visual management.
 • Er god til at kommunikere på dansk og engelsk, mundtligt som skriftligt.
 • Har lysten til at arbejde i rollerne som projektleder, projektdeltager og facilitator.

 

VI TILBYDER DIG

Du tilbydes et job i en velkonsolideret international virksomhed med stolte traditioner, hvor der lægges vægt på ansvarlighed, ordentlighed og ærlighed i samarbejdet. Du bliver en del af et hold, hvor vi understøtter hinanden og prioriterer et godt sammenhold og kollegaskab.

Hos KMC har vi gode arbejdsforhold, en aktiv personaleforening og en rigtig god kantineordning.

 

HAR DU SPØRGSMÅL?

Hvis du har spørgsmål eller ønsker du yderligere informationer om jobbet, er du velkommen til at kontakte Head of production Søren Blaabjerg Jepsen på telefon +45 53 39 17 33 mellem kl. 8-16.

 

ANSØGNING

Vi gennemgår ansøgningerne løbende og indkalder til samtaler, så KLIK på knappen herunder og send os dit motiverede cv hurtigst muligt.

 

Vi glæder os til at modtage din ansøgning. 

Tip en venAndre stillinger

Publiceret18. september 2023

Ansøgningsfrist20. oktober 2023

KontaktSøren Blaabjerg Jepsen53391733

Arbejdsstedets adresseMarkedspladsen 7, 7330 Brande, DanmarkÅbn i Google Maps