iTWO Konsulent

RIBPubliceret 7. marts 2019
Ansøgningsfrist: Ikke angivet

Kom med på holdet i en succesfuld IT-virksomhed i vækst!

Brænder du for ny teknologi, og vil du være med til at revolutionere byggebranchen i Norden og UK?

Inspireres du af en varierende hverdag, hvor nøgleordet er forandringsvillighed? Arbejder du målrettet og løsningsorienteret uanset modstand?

Virksomheden

RIB er verdensledende indenfor Virtual Design and Construction (VDC) med løsningen iTWO 5D der bygger bro mellem design, estimering, udførelse og drift af byggeri, med fokus på de nyeste teknologier og New Way of Working.

Under mottoet "Revolution in Building" udvikles og implementeres iTWO som en Enterprise End2End løsning. Kontoret i København fokuserer på Norden og UK, men RIB er globalt repræsenteret med over 1200 medarbejdere.

Jobbet

Du bliver del af vores iTWO 5D team, der ændrer byggebranchen gennem nye metoder og softwareløsninger. Teamet består af en salgsenhed, et konsulentteam og din nye supportfunktion, der understøtter de øvrige i alle kunderelaterede opgaver. Du bliver bindeleddet mellem vores kunder og iTWO eksperter, og skal sikre at vores globale samarbejde højnes. Kombineret med konsulentopgaver hos kunderne skal du opbygge en første klasses support, som sikrer høj kundetilfredshed og vidensdeling. Support opgaverne er typisk af længerevarende karakter, der kræver involvering af flere interne medarbejdere.

Konsulentopgaverne består af workshops, træning og superbruger-undervisning, data forberedelse til LAB sessions med nøglekunder, samt pre-sales aktiviteter.

Opgaverne varierer mellem alle discipliner/funktioner indenfor byggebranchen og med forskellige nationale standarder. Du arbejder primært fra kontoret på Ryesgade, men international rejseaktivitet må forventes.

Kvalifikationer

  • Du har stærke IT-kompetencer
  • Du har en byggefaglig uddannelse
  • Du taler og skriver engelsk på forretningsniveau
  • Du har kendskab til BIM værktøjer (Revit vil være en fordel)

Det vil være en fordel, hvis du har 2-3 års erfaring fra bygge- og anlægsbranchen.

Det vil også være en fordel hvis du taler og skriver tysk.

Træning og introduktion til RIB og iTWO

Vi vil træne og uddanne dig som en del af vores globale Center of Excellence (CoE). Du bliver certificeret og eksamineret og forventes derudover løbende at holde dig opdateret omkring branchen, konkurrenter, kunderne og deres forretning, samt teknologi og interesseorganisationer, der påvirker vores kunder og muligheder.

Vi tilbyder

Mulighed for at gøre karriere i en global koncern samt en attraktiv lønpakke efter kvalifikationer baseret på basisløn, provision, bonus og pensionsordning.

Kandidater indkaldes løbende til samtale.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakt Peter Stenov på telefon 3176 1517. 

Tip en venAndre stillinger