Privatrådgiver

Bogense filial Publiceret 6. september 2019

OM JOBBET

Vi søger en privatrådgiver til vores filial i Bogense.

Du vil indgå i et velfungerende team, og dit job vil bestå i at rådgive nuværende kunder og  at tage godt imod de mange nye kunder, der kommer til Nordfyns Bank.

Filialen er beliggende i moderniserede lokaler i Bogense by og er eneste pengeinstitut i Bogense. Filialen er velfungerende og kendetegnet ved en positiv vækst.

OM DIG

Du befinder dig godt med proaktiv rådgivning af privatkunder, og du er kompetent i forhold til de fagområder, der indgår heri. Du er fortrolig med kreditvurdering.

Du er løsningsorienteret og evner også at se alternative løsninger. Du har gode formidlingsevner og er forhandlingsvant både i relation til kundemøder og i relation til den interne formidling til dine kolleger i filialen.

Du har i dag et job som kunderådgiver - eller et tilsvarende job. Du har en teoretisk ballast, der er relevant for jobbet. Du har et højt drive og en god portion humor.

OM OS

Nordfyns Bank er en særdeles innovativ bank, og har alle de produkter og services, som vores kunder forventer af os.

Vi trives som et rigtig godt alternativ til storbankerne. Vi lægger vægt på engagement, nærvær og kompetence i den måde vi agerer på. Vi er bevidste om vores begrænsninger men i langt højere grad om vores muligheder.

Som ansat i Nordfyns Bank har du en meget stor grad af frihed i dit arbejde, og du vil opleve hurtige beslutninger, der træffes lokalt. Vi arbejder ud fra et værdisæt med gensidig respekt som omdrejningspunkt.

Vores filialer træffer beslutningerne lokalt, og det er her, man som kunde møder sin rådgiver. Er der rådgivningssituationer, der kræver en særlig ekspertice, har vi en stab af fagspecialister, der kan deltage i rådgivningsmøder i vores filialer.

Hvis du har uddybende spørgsmål, er du velkommen til at kontakte:

Filialdirektør Jørgen Olsen på tlf. 59 48 93 34 eller

Personale- og administrationschef Flemming Tholsgard på tlf. 59 48 93 63.

Du kan søge jobbet online via nedenstående knap med CV og foto. Ansøgninger behandles løbende.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Tip en venAndre stillinger