Mekaniker

Brøndby Publiceret 27. februar 2019 12:35:01

Er du uddannet mekaniker, og har du lyst til at udvikle dig? Så har vi enmulighed til dig.

Vi tilbyder dig en uddannelse som køletekniker. Uddannelsen foregår på voresværksted i Brøndby, gennem skoleophold i Hadsten og via kurser i Bruxelles.Gennem hele forløbet har du gode kolleger på værkstedet, der bakker dig op,så du kan være sikker på at klare dig godt gennem uddannelsen.

Velkommen indenfor hos KH OneStop A/S

Som Danmarks førende leverandør til transportbranchen har vi i mere end 40 årtilbudt effektiv service på transportkøleanlæg, trailere og lifte. Vi hjælperkunderne, når de har brug for det - og hvor de har brug for det. Vi er importørog eneforhandler af Thermo King-transportkøleanlæg. Kort sagt: vi holdertransportbranchen godt kørende - og derfor er vores forretning en succes.

Arbejd selvstændigt med varierende opgaver

Størstedelen af dine opgaver løser du selv, hvilket er fælles for alle i teamet.Blandt andet bruger du dine arbejdsdage på:• mekanisk arbejde på Thermo King og FrigoBlock køleanlæg• servicering og reparation af trailere og lifte• mobilservice, der hvor kunderne er - blandt andet i Københavns Lufthavn.Din arbejdstid ligger 8:00-16:00 (fredag til 15.30). Men vi er fleksible, såarbejdstiden kan tilpasses dig. Samtidig vil du, som færdiguddannetkøletekniker, have en 24-timers tilkaldevagt ca. hver 6. uge. Her står du klarmed mobilservice - fx hvis en kølevogn bryder ned i lufthavnen.

Få gode, erfarne og kompetente kolleger

I alt får du 25 erfarne kolleger på værkstedet i Brøndby. Vi er flere, der harværet her i mange år, nogle i rigtig mange år. For vi er en god og udviklendearbejdsplads. Og selvom det meste arbejde er selvstændigt, er her godstemning, og vi er altid klar til at hjælpe hinanden.

Uddannet mekaniker med lyst til at lære nyt

• Du er uddannet mekaniker og har måske allerede kendskab tiltransportbranchen.• Du har måske erfaring med servicering af dieselmotorer, trailere ellertransport- og industrikøleanlæg.• Du har gerne førerbevis til lastvogn (gerne BE og CE), men det er ikke etkrav.• Du er løsningsorienteret, læringslysten og klar til at tage fat!

Interesseret?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingslederRené Aare Hansen på tlf. 43 25 31 02. Du søger jobbet via dette link

Tip en venSe andre stillinger hos KH OneStop A/S