Dygtig tekniker til Volvo i Risskov

Pedersen & Nielsen Risskov, Pedersen & Nielsen Automobilforretning A/SPubliceret 8. marts 2023
Ansøgningsfrist: Ikke angivet

Pedersen & Nielsen A/S, Risskov, søger snarest to dygtige teknikere til Volvo afdelingen.

Hvad skal jeg lave? Indgå i et team af dygtige kolleger, med servicering af kunder og deres biler. Du bliver ansvarlig for din egen dagligdag, da det er dig selv der booker arbejde ind, udfører jobbet, kontakt med kunden og fakturerer samt sidst men ikke mindst, laver opfølgning på om kunden er helt tilfreds. Du bliver en del af et motiveret team, som hver dag går op i at sikre en høj service og kvalitet. Dine opgaver er service, fejlfinding, reparation og vedligehold af Volvo biler, samt klargøring og montering af udstyr på nye Volvo biler. Arbejdsdagene vil gå i en uformel og positiv atmosfære, hvor opgaverne løses i samarbejde med afdelingens øvrige medarbejdere.

Arbejdstiden vil være 37 timer

Om dig Vi forestiller os, at du som person har et stort servicegen og aldrig går på kompromis med kvaliteten. Du kan bidrage med godt humør og gåpåmod og har en positiv attitude, som smitter af. Et positivt arbejdsmiljø og samarbejde er vigtigt for os, hvorfor det selvfølgelig også skal være en parameter, du kan genkende dig selv i.

Derudover forventer vi, at du:

  • Trives med at have kundekontakt
  • Har gode IT færdigheder
  • At du har evnen og lysten til at arbejde i teams
  • Er mødestabil
  • Har kørekort til personbil
  • Erfaring med Volvo er en fordel men ikke et krav
  • Fagligt dygtig
  • Villig til at følge Volvo uddannelsesprogram  

Du får gode udviklingsmuligheder og afvekslende arbejdsopgaver Pedersen & Nielsen i Risskov, forhandler Ford, Kia og Volvo biler, og er med ca. 90 medarbejdere en stor spiller i bilmarkedet. Vi er et stort team af medarbejdere, der hver dag møder ind til målet om at skabe gode kundeoplevelser.

Vi tilbyder løn efter kvalifikationer, pension, sundhedssikring og en masse gode kolleger. Mødetider kan evt. tilpasses personlige behov.

Lyder dette som noget for dig? Så vil vi se frem til at se din ansøgning via linket: Vi indkalder løbende til samtale, så søg allerede i dag. Tiltrædelse er hurtigst muligt. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte værkstedchef, Sten Kristensen på tlf. 87466051 Vi glæder os til at høre fra dig!

Tip en venAndre stillinger