printshare

Klargøringsmedarbejder

Pedersen & Nielsen Automobilforretning A/S, Pedersen & Nielsen Automobilforretning A/SPubliceret 15. juni 2022
Ansøgningsfrist: Ikke angivet

Pedersen & Nielsen A/S, Risskov, søger snarest en dygtig klargøringsmedarbejder.

Hvad skal jeg lave? Være ansvarlig for klargøringen, med ansvar for fordeling og planlægning af afdelingens opgaver og outsourcing af opgaver ud over egen kapacitet. Du bliver en del af et motiveret team, som hver dag går op i at sikre en høj service og kvalitet. Dine opgaver indebærer primært at vaske, pudse og pleje nye og brugte biler. Det er en praktisk rolle, hvor du får varierende opgaver og en hverdag der ikke er ens i en uformel og positiv atmosfære, hvor opgaverne løses i samarbejde med afdelingens øvrige medarbejdere og ekstern samarbejdspartner.

Arbejdstiden vil være 37 timer

Om dig Vi forestiller os, at du som person har et stort servicegen og aldrig går på kompromis med kvaliteten. Du kan bidrage med godt humør og gåpåmod og har en positiv attitude, som smitter af. Et positivt arbejdsmiljø og samarbejde er vigtigt for os, hvorfor det selvfølgelig også skal være en parameter, du kan genkende dig selv i. Derudover forventer vi, at du:

  • Trives med selvstændigt arbejde
  • Ikke bange for at tage fat og trives med at vaske og klargøre biler
  • At du har evnen og lysten til at arbejde i team med højt tempo og er mødestabil
  • Er omstillingsparat
  • Har kørekort til personbil
  • Har erfaring med klargøring  

Du får gode udviklingsmuligheder og afvekslende arbejdsopgaver Pedersen & Nielsen i Risskov, forhandler Ford, Kia og Volvo biler, og er med ca. 90 medarbejdere en stor spiller i bilmarkedet. Vi er et stort team af medarbejdere, der hver dag møder ind til målet om at skabe gode kundeoplevelser.

Vi tilbyder løn efter kvalifikationer, pension, sundhedssikring og en masse gode kolleger.  

Lyder dette som noget for dig? Vi indkalder løbende til samtale, så søg allerede i dag. Tiltrædelse er hurtigst muligt. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte værkstedchef, Sten Kristensen på tlf. 87466051 eller salgschef, Allan Rold Nielsen på tlf. 87466021

Vi glæder os til at høre fra dig!

 

Tip en venAndre stillinger