Karrosserilærling- Pladesmed

Pedersen & Nielsen Automobilforretning Randers, Pedersen & Nielsen Automobilforretning A/SPubliceret 23. juni 2024
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Har du en drøm om at arbejde som Karrosseri lærling på et moderne værksted hvor du i tæt samarbejde med erfarne kolleger lærer alt om at analysere og udbedre skader på biler. Elsker du at arbejde med dine hænder og motiveres du af at kunne se synlige resultater af dit arbejde.  Så er en læreplads ved Pedersen & Nielsen i Randers lige noget for dig. 

 

Info om dine opgaver. 

  • Taksering af egne opgaver - Koordinering af egen arbejdsdag
  • Udbedring, adskillelse og samling af skader
  • Opretning eller udskiftning af karrosseridele.
  • Kalibrering af undervogn og assistentsystemer
  • Diverse af og på monteringer. 
     

Uddannelsen: 

Der er tale om en uddannelse med opstart efter aftale.  Du vil som lærling starte i erhvervsfaglig praktik og blive en del af værkstedet, inden din uddannelse starter på College 360 i Silkeborg. 

 

Hvem er du:

Vi forestiller os at du er vild med biler, har et godt humør, er smilende og har en udpræget ordenssans.  Det er vigtigt at du trives med dine kollegaer samt arbejder for at give vores kunder en god oplevelse når skaden er sket. Vi forventer desuden, at du er imødekommende, flittig og mødestabil. 

 

Lyder det som noget for dig?

Hvis du har lyst til at være vores nye Karrosserilæring så send din ansøgning eller kontakt Værkstedschef Poul Krogh på vores lokation Århusvej 115 8960 Randes eller tlf.88 88 35 56  

Tip en venAndre stillinger