Praktikant til Markedsføringsafdelingen

Evald Brasserie & Cafe, Zorba og St. Michaelsberg Publiceret 27. februar 2018

Vi er i udvikling og søger derfor en praktikant til vores markedsføringsafdeling med start juli/august/september 2018.Vi er en værdibaseret organisation, som består af tre restauranter med godt 60 medarbejde og en administration i Silkeborg på 3-4 personer, som du vil blive en del af. Vi fungerer allerede nu som uddannelsessted, da vi har flere kokkeelever, tidligere også tjenerelever, og vi sender jævnligt vores medarbejdere på efteruddannelse. Vi søger en praktikant til vores markedsføringsafdeling, så er du på udkig efter et praktikophold med masser af udfordringer og frihed under ansvar indenfor dine praktikmål, så er det hos os du skal søge.Vi tilbyder en spændende praktikplads i en organisation i vækst, hvor du vil komme helt tæt på onlinemarketing. 

Vi kan tilbyde dig at få erfaring med:

Udvikling og planlægning af online markedsføringSøgeoptimeringGrafisk udvikling af menukortFremstilling af multimedieproduktionerArbejde med SoMe profiler og platformeHjemmesideopdateringerFotografering af mad, drikke og eventsEvent planlægning og koordineringNyhedsbrevGæsteanalyser/kundetilfredshedsanalyserKonkurrent- og markedsanalyserSalg og oplevelsesøkonomiVudering og kreativ udvikling af franchise-koncept. 

Det praktiske:Arbejdstid: 30-37 timer om ugen.Gratis frokostordning + Gratis kaffe, te, vand.50% rabat på alle vores restauranter.Fleksible arbejdstiderVi tilgodeser dit studie og ønsker.Praktkperioden er på 3-4 måneder og er ulønnet. Ansøgningsfrist: Du kan altid rette henvendelseOpstart: Juli / august / september 2018 - normalt praktikforløb (3-4 måneder, alt efter uddannelse)

 Om dig:

Du er i gang med en af følgende uddannelser: International handel og markedsføring, markedsføringsøkonom, serviceøkonom eller tilsvarende.Du brænder for kommunikation og online markedsføring Du taler og skriver fejlfrit dansk.Du er struktureret og kan godt lide at udvikle, optimere og strømlineDu kan lide at arbejde selvstændigtDu er i stand til at løse komplekse problemstillingerDu kan godt lide at have mange bolde i luftenDu er initiativrig og kreativDu trives godt i en mindre, uformel virksomhed med højt til loftet

 

 

 

Tip en venDetaljer

Spørgeskema

 Publiceret 19. december 2017

Du skal blot følge anvisningerne. 

Tip en venDetaljer

Kok med lyst til udvikling

Restaurant Zorba Publiceret 11. november 2017

Vil du være med til at gøre midelhavskøkkenet tidsvarende? Vil du lave lækker mad fra bunden baseret på gode råvarer med i middelhavs køkkenet? Vil du have fri hver anden weekend? Bliv en del af Zorba, og lav mad til vores gæster. Samtidig får du muligheden for at medudvikle vores menukort og skabe nye retter i samarbejde med vores dygtige kokketeam.

(følg linket "søg stillingen" i bunden af siden)

Bliv en del af Zorba

Hos Zorba laver vi mad, som vi mener, den skal laves - fra bunden med gode råvarer fra lokale leverandører og med en nysgerrighed for at udvikle os hele tiden. Vi står aldrig stille. Vi er 14 kolleger, som altid fokuserer på at skabe nye, bedre oplevelser for vores gæster.

Forbered og tilbered maden fra bunden

Som vores nye kok får du 4 kokkekolleger, som du arbejder tæt sammen med i køkkenet. Du har 3 12-timersvagter om ugen (engang imellem samler du op, så du når op på fuld tid), hvor du møder ind kl. 10 og forbereder dagens service.

Efterlev vores værdier: respekt, ambitioner, service og kommunikation

Respekten for vores gæster, hinanden og for vores råvarer går igen, når du bruger kvalitetsvarer fra lokale leverandører. Har du lysten og idéerne, er du med til at finde på nye retter og ingredienser ud fra sæsonens råvarer.

For at blive endnu bedre kommunikerer vi vores viden, så vi udvikler os sammen. Både tjenere, køkkenassistenter, elever og kokke deler deres erfaringer, så vi sammen bliver bedre.

Ambitiøs kok med svendebrev

  • Du er uddannet kok med svendebrev, så du kan lære elever op.
  • Du har ambitioner samt lyst til at lære nyt og udvikle dine evner - og du ved, at udvikling sker gennem hårdt arbejde. Vi sørger for, at du også får løbende efteruddannelse.
  • Du har stor interesse for dit fag og for at bruge gode råvarer i maden.
  • Du kan starte januar 2018

Stillingen er med mulighed for at avancere til souschef.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Jacob Niebuhr på 20 42 04 90.

Tip en venDetaljer

JobAgent

Tilmeld dig JobAgenten, og modtag stillingsopslag, som matcher dine præferencer, så snart de bliver slået op. 

Er der ikke en ledig stilling som matcher dine kompetencer, er du velkommen til at oprette en JobAgent. Så vil du automatisk modtage en mail, hvis vi slår en stilling op, som kunne have interesse for dig.