Erfaren R&D maskiningeniør til vækstvirksomhed

PBN A/S, Videbæk, Pay-Back specialist rekruttering ApS

For PBN A/S søger vi en erfaren R&D maskiningeniør med stærke kompetencer inden for konstruktion, styrkeberegning og kompleks produktudvikling. Du kommer til at arbejde med tekniske løsninger på et højt niveau i en projektorienteret virksomhed, hvor innovation og faglighed prioriteres.  

Om virksomheden og stillingen

PBN A/S udvikler og producerer standard- og specialløsninger til vindindustrien og andre industrier i hele verden, hvor alle anlæg udvikles kundespecifikt. Virksomheden har igennem de seneste år gennemgået en spændende udvikling og er nu klar til næste step, hvor der bliver sat yderligere skub i udviklingen. For at styrke den fortsatte positive udvikling søges en erfaren maskiningeniør med gode kompetencer inden for mekanisk konstruktion og FEM beregninger. 

PBN A/S fremstiller selv maskinerne helt fra bunden, lige fra idé til design og endelig produktion. I rollen som R&D ingeniør, bliver du en nøglespiller og centralt omdrejningspunkt i udviklingen af kundespecifikke projekter og specialmaskiner i et tæt samarbejde med kunden og produktionen.

Du bliver en del af et team med 4 kompetente kollegaer, som alle er stærke profiler inden for mekanisk design og strukturberegninger, hvorfor du vil have gode muligheder for sparring. Du vil her få ansvaret for egne projekter samt indgå i tværgående teamwork på større projekter. Sammen sikrer I, at kvalitet, performance og sikkerhed går op i en højere enhed.

Du er sikret en dynamisk hverdag, da afdelingen parallelt med udviklingsprojekterne også supporterer den løbende produktion. Du vil få en bred berøringsflade med hele organisationen og mulighed for sparring på kryds og tværs. Du vil hurtigt lære at sætte pris på den dynamik og puls, der er hos PBN A/S, og opleve at virksomheden har sat kunden i centrum og mener det. 

Dine primære opgaver vil være: 

 • produktudvikling - med fokus på mekanik og struktur
 • produktdesign i CAD (3D/2D)
 • FEM beregninger i Solid Works og andre styrkeberegninger
 • komponentudvælgelse samt udarbejdelse af indkøbsspecifikationer
 • sikre overensstemmelse med gældende standarder
 • identificere, dokumentere og implementere nye teknologier/koncepter inden for dit ansvarsområde
 • supportere organisationen med teknisk viden.

Din profil

Du er uddannet maskiningeniør og har god erfaring med konstruktion, beregning og udvikling af komplekse maskiner. Udover at være specialist evner du også at arbejde godt og konstruktivt sammen med andre mennesker for i fællesskab at frembringe ultimative løsninger.

Vi forventer, at du

 • arbejder målrettet og struktureret, så deadlines overholdes
 • har en struktureret tilgang til udviklingsarbejdet og vant til at sikre en løbende og grundig dokumentation
 • bidrager til et godt arbejdsmiljø og trives med en åben og uformel omgangstone og et tæt samarbejde med dine kollegaer
 • har en bred teknisk viden og interesse for maskiner og nyeste teknologi
 • kan kommunikere ubesværet på dansk og engelsk i skrift og tale. 

Har du en håndværksmæssig baggrund som f.eks. smed eller industritekniker, er det et plus.

Jobbet kræver, at man bor eller er villig til at tage bopæl i Videbæk eller maks. 45 min. kørsel herfra.

Du tilbydes

Et spændende og alsidigt job med en stor grad af frihed under ansvar. For den ambitiøse vil der være gode muligheder for at udvikle sig i denne stilling. Du får gode og dygtige kollegaer i et uformelt og afslappet arbejdsmiljø, hvor du har rig mulighed for at sætte dit eget præg på stillingen. Hos PBN A/S indgår du i en virksomhed med ordnede forhold, og du tilbydes en lønpakke, som også omhandler fritvalgskonto og sundhedsforsikring. 

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at søge stillingen hurtigst muligt. Du søger stillingen ved at uploade din ansøgning og CV herunder.

Spørgsmål

Alle spørgsmål rettes til Pay-Back specialist rekruttering, att. seniorkonsulent Jonas Jørgensen, tlf. 3152 8191 eller jj@pay-back.dk.

Tip en venAndre stillinger

Publiceret20. december 2023

AnsøgningsfristHurtigst muligt

KontaktJonas Jørgensenjj@pay-back.dk31528191

Arbejdsstedets adresseFabriksvej 27, 6920 Videbæk, DanmarkÅbn i Google Maps