Privatrådgiver

Odense PrivatPubliceret 30. juli 2020
Ansøgningsfrist 20. august 2020

Hvad siger du til at arbejde i en Sparekasse, hvor vi når vores mål i fællesskab? I en afdeling i udvikling i landets tredjestørste by. Sammen med en flok kolleger, som med kombinationen af stærk faglighed, højt humør og øje for kundernes behov leverer service og rådgivning i topklasse til vores mange kunder i Odense. Hvis det er noget for dig, så har vi en ledig plads til dig i Middelfart Sparekasse i Odense.

Som vores nye privatrådgiver i Odense skal du:

  • overtage en portefølje af bestående kunder
  • arbejde for at tiltrække nye kunder til afdelingen
  • gerne have kendskab til lokalområdet
  • have øje for dine kunders behov og tilbyde løsninger, der er til gavn for både kunden og Sparekassen.

Vi holder til i stueetagen på Dalumvej 54B. På førstesalen sidder vores kolleger i erhvervsafdelingen. Et par af nøgleordene for os er frihed og tillid. Vi har tillid til, at du med en solid forretningsforståelse som ballast hele tiden har øje for dine kunders behov og muligheder. Og du får frihed til at planlægge dit arbejde, som det passer dig bedst - til glæde for dig, kollegerne, kunderne og Sparekassen.

Vi arbejder ud fra levereglen "Til fælles bedste". Det betyder blandt andet, at vi når vores mål i fællesskab - her er ingen individuelle salgsmål. Det betyder også, at vi aldrig tilbyder kunderne produkter, de ikke har brug for.

Middelfart Sparekasse har gennem mange år været blandt landets bedste arbejdspladser, og vi arbejder hårdt for hele tiden at udvikle vores arbejdsplads. Vi har fokus på både personlig og faglig udvikling, ofte gennem interne kurser, hvor du også kommer tættere på kolleger fra vores andre afdelinger.

For at lykkes i jobbet skal du:

  • arbejde selvstændigt og være proaktiv over for dine kunder
  • sætte dig ind i dine kunders behov og ønsker og bruge det som udgangspunkt i din rådgivning
  • kunne samarbejde med både dine kolleger i Odense og vores specialister inden for pension, investering og bolig.

Hvis du har lyst til at blive en del af Middelfart Sparekasse i Odense, så tøv ikke med at søge stillingen. Det kan du gøre her. Ansøgningsfristen er 20. august 2020. Send gerne din ansøgning hurtigst muligt, for vi inviterer løbende kandidater til samtale, og vi ansætter, når vi har fundet den rette til jobbet.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte afdelingsdirektør Thomas Bo Jørgensen på 27900536 eller HR-chef Helle Lund Gregersen på 27900547.

Tip en venDetaljer

Videotest

HRPubliceret 8. marts 2018
Ansøgningsfrist: Ikke angivet

Testopslag ifm. mulighden for videoansøgning.

Tip en venDetaljer

JobAgent

Tilmeld dig JobAgenten, og modtag stillingsopslag, som matcher dine præferencer, så snart de bliver slået op.

Er der ikke en ledig stilling som matcher dine kompetencer, er du velkommen til at oprette en JobAgent. Så vil du automatisk modtage en mail, hvis vi slår en stilling op, som kunne have interesse for dig.