printshare

Privatrådgiver

Valby, Skjern Bank A/SPubliceret 16. september 2022
Ansøgningsfrist 20. oktober 2022

Skjern Bank udvider i Valby

- kom med på holdet!

 

Skjern Bank oplever stor kundetilgang, derfor åbnes en ny afdeling i Valby. Vil du være med i den spændende udvikling, som vi oplever i Skjern Bank? Så er det nu, du har chancen!

 

TIL NY AFDELING I VALBY SØGES:

Privatrådgivere

Du kommer med fra start i en helt ny afdeling, hvor du bliver en vigtig brik på en arbejdsplads med fokus på godt arbejdsmiljø og plads til begejstring.

Du får et job med gode udviklings­muligheder, hvor du langt hen ad vejen selv kan være med til at sætte rammerne.

Du har lyst til at yde kompetent og individuel rådgivning

Du er udadvendt og god til at kommunikere, både skriftligt og mundtligt

Du bidrager med godt humør i en travl hverdag

Du har relevant teoretisk og praktisk baggrund med primært privatkunder

Du har flair for IT og gerne kendskab til Bankdata

 

Vi håber, du har lyst til at tage med på den spæn­dende rejse, det er at åbne en ny afdeling. Kunne du tænke dig at høre mere, er du velkommen til at kontakte afdelings­direktør Martin Løfqvist på tlf. 2614 2655.

 

DERFOR SKJERN BANK

I Skjern Bank er det tilladt at have personlig suc­ces. Vi har et stærkt og godt fællesskab og en kultur, hvor de personlige værdier vægtes højt.

Vores nøgleværdier er kundefokus, nærvær, handlekraft og ordentlighed, og det afspejler sig i alle sammenhænge, både internt i banken og i kontakten med vores kunder.

Som medarbejder i Skjern Bank er dit faglige fun­dament naturligvis vigtigt − men dine menneskelige egenskaber er lige så vigtige. Vi tilbyder gode arbejdsvilkår i en alsidig og uformel dagligdag, hvor der er stor fokus på et godt arbejdsmiljø.

 

KOM MED PÅ HOLDET

Send din ansøgning via linket nedenfor snarest muligt og senest den 20. oktober 2022. Ansøg­ninger behandles løbende. Vi glæder os meget til at høre fra dig.

Tip en venAndre stillinger