printshare

Specialist til AML og operationel risiko

Skjern, Skjern Bank A/SPubliceret 14. september 2022
Ansøgningsfrist 9. oktober 2022

I Skjern Bank oplever vi stadig kundetilgang, og vores organisation udvikler sig hele tiden. Vi søger derfor en fuldtidsmedarbejder til at håndtere en række opgaver på det operationelle område. Arbejdsstedet vil være vores hovedsæde i Skjern.

Som udgangspunkt vil du sidde i vores administrationsafdeling, hvor du i tæt samarbejde med bl.a. bankens administrationschef skal være med til at udvikle og drifte en række opgaver på det operationelle område.

Dine opgaver vil være en kombination af at videreudvikle bankens nuværende retningslinjer, herunder sikring af korrekt overvågning og rapportering på bl.a. hvidvask, operationelle hændelser og persondata. Derudover vil du også skulle håndtere henvendelser fra kollegaer samt yde sagsbehandling i forbindelse med daglige opgaver herunder løbende overvågning af kundeforhold og transaktioner o. lign.

 

Faglige kompetencer

  • Du har en relevant uddannelsesmæssige baggrund, fx cand.merc.aud., cand.merc.jur., HD eller lignende
  • Du har erfaring med et eller flere af ovenstående områder, evt. fra ansættelse i et pengeinstitut
  • Du har erfaring med - eller finder det interessant - at udarbejde og udvikle politikker, retningslinjer og processer.

 

Vores forventninger til dig

  • Du er struktureret og god til at prioritere din tid i en afvekslende hverdag
  • Du kan arbejde selvstændigt og er handlekraftig
  • Du er positiv, har et godt humør og gode samarbejdsevner
  • Gode kommunikationsevner.

 

Vores nøgleværdier er kundefokus, nærvær, handlekraft og ordentlighed, og det afspejler sig i alle sammenhænge, både internt i banken og i kontakten med vores kunder. Som medarbejder i Skjern Bank er dit faglige fundament naturligvis vigtigt - men dine menneskelige egenskaber er lige så vigtige.

Vi tilbyder gode arbejdsvilkår i en alsidig og uformel dagligdag, hvor der er stor fokus på et godt arbejdsmiljø og at alle medarbejdere har mulighed for at udvikle sig både personligt og fagligt.  

 

Vil du høre mere om jobbet er du velkommen til - i fortrolighed - at kontakte administrationschef Anders Riisager Lauridsen på tlf. 5074 4479.

Send din ansøgning via linket nedenfor snarest muligt og senest 9, oktober 2022. Vi afholder samtaler løbende.

Tip en venAndre stillinger