3 privatrådgiverstillinger

HørsholmPubliceret 7. september 2021
Ansøgningsfrist 29. september 2021

Skjern Bank oplever stor kundetilgang i Nordsjælland. Derfor åbnes en ny afdeling i Hørsholm, og der udvides i de eksisterende afdelinger i Hellerup og Virum.

Vil du være med i den spændende udvikling, som vi oplever i Skjern Bank? Så er det nu, du har chancen!

 

TIL NY AFDELING I HØRSHOLM SØGES:

3 privatrådgivere

Du kommer med fra start i en helt ny bank, hvor du bliver en vigtig brik på en arbejdsplads med fokus på godt arbejdsmiljø og plads til begejstring. Du får et job med gode udviklingsmuligheder, hvor du langt hen ad vejen selv kan være med til at sætte rammerne.

 

Du har lyst til proaktiv rådgivning og opsøgende salg

Du er udadvendt og god til at kommunikere, både skriftligt og mundtligt

Du bidrager med godt humør i en travl hverdag

Du har relevant teoretisk og praktisk baggrund med primært privatkunder

Du har flair for IT og gerne kendskab til Bankdata

 

DERFOR SKJERN BANK

I Skjern Bank er det tilladt at have personlig succes. Vi har et stærkt og godt fællesskab og en kultur, hvor de personlige værdier vægtes højt. Vores nøgleværdier er kundefokus, nærvær, handlekraft og ordentlighed, og det afspejler sig i alle sammenhænge, både internt i banken og i kontakten med vores kunder.

Som medarbejder i Skjern Bank er dit faglige fundament naturligvis vigtigt − men dine menneskelige egenskaber er lige så vigtige. Vi tilbyder gode arbejdsvilkår i en alsidig og uformel dagligdag, hvor der er stor fokus på et godt arbejdsmiljø.

 

Vi håber, du har lyst til at tage med på den spændende rejse, det er at åbne en ny afdeling. Kunne du tænke dig at høre mere om ovenstående stillinger, er du velkommen til at kontakte afdelingsdirektør Niels Holt på tlf. 2844 6412.

Søg stillingen via linket nedenfor.

Tip en venAndre stillinger