Kunderådgiver

Otterup filial, Nordfyns Bank

Brænder du for at rådgive kunder? Så har vi jobbet til dig


Hvad kan du forvente?
Du kan forvente en dynamisk arbejdsplads med gode kolleger, der sætter en ære i at rådgive kunderne. Omgangstonen er uformel, og der er rigtig god energi på hele holdet, som elsker at spille hinanden gode. Vi bor i en moderniseret ejendom på en god placering i Otterup by, hvor der er super gode rammer og faciliteter. I filialen er vi 6 kolleger, og vi er eneste pengeinstitut i Otterup

Du vil efter dine erfaringer og kompetencer få en portefølje fra start og samtidig have plads til at tage imod de mange nye kunder, der kigger vores vej. Du får dermed i høj grad mulighed for at sætte dit præg på jobbet og selv være med til at bygge en fuld portefølje op.

Bankens hovedkontor ligger på Dannebrogsgade i Odense, og her finder du blandt andet bankens centrale produktionsenhed, som hjælper filialerne med produktion af finansielle dokumenter, tinglysning m.v.

På hovedkontoret finder du også bankens specialister på bolig, investering og pension, og de deltager i kundemøder i filialerne, hvis der er behov for det.

Hvad forventer vi af dig?
Vi lægger stor vægt på din personlighed, hvor begreber som åbenhed, humor, løsningsorienteret, og i særdeleshed dine evner til at være en god holdspiller er afgørende. 
Du har en stærk og positiv profil med gode menneskelige kompetencer og egenskaber.
Din vej til jobbet kan udspringe fra forskellige retninger. Du er uddannet rådgiver og har kendskab til almindelige discipliner inden for rådgivning og kreditvurdering af privatkunder. 
Men måske har du også godt kendskab til og interesse for pension, lokalt erhverv eller noget helt tredje? Din portefølje vil blive tilpasset dine kompetencer og interesse.

Lidt om os
Nordfyns Bank er en dynamisk og innovativ bank, og vi har alle de produkter og services, som vores kunder forventer af os. Vi trives som et rigtig godt alternativ til storbankerne. Vi lægger vægt på engagement, nærvær og kompetence i den måde, vi agerer på. Vi er bevidste om vores begrænsninger men i langt højere grad om vores muligheder. Som ansat i Nordfyns Bank har du en meget stor grad af frihed i dit arbejde, og du vil opleve hurtige beslutninger, der træffes lokalt. Vi arbejder ud fra et værdisæt med gensidig respekt som omdrejningspunkt.

Stillingen er som udgangspunkt fuldtids, men vi er åbne overfor deltid, hvis dette ønskes.

Hvis du har uddybende spørgsmål, er du velkommen til at kontakte filialdirektør Bo Andreassen Demant  på tlf: 59 48 94 33 eller mobil: 53 77 19 20.

Du kan søge jobbet online via knappen nedenfor. Ansøgninger behandles løbende.

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Tip en venAndre stillinger

Publiceret16. oktober 2023

AnsøgningsfristIkke angivet

KontaktBo Andreassen Demantbad@nordfynsbank.dk59 48 94 33 / 53 77 19 20

Arbejdsstedets adresseJernbanegade 22, 5450 Otterup, DanmarkÅbn i Google Maps