Speciallæge i klinisk genetik

Aarhus, Cryos International - DanmarkPubliceret 16. november 2022
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Har du lyst til at være med til at opfylde drømmen om et barn for par og singler over hele verden? Og er du speciallæge i klinisk genetik, der sammen med dedikerede kollegaer vil være med til at sikre en høj faglig kvalitet? - Ja, så står vi og mangler dig i vores Health Care team.

Som klinisk genetiker hos Cryos, vil du tage ansvar for udredning af sager vedr. indberettede donor børn. I dagligdagen vil du desuden have et tværfagligt samarbejde i organisationen både nationalt og internationalt.

Primære arbejdsopgaver:

  • Rådgivning til laboratorie og salg vedr. genetiske og medicinske problemstillinger
  • Udredning på indberetninger af donor børn
  • Uddannelse og udvikling af donor koordinatorer globalt
  • Vurdering af genetiske analyser
  • Sammen med det øvrige team at udvikle Cryos' Medical Strategy

Vi tilbyder:

Som Klinisk genetiker hos Cryos, bliver du en del af et dedikeret team, som sammen med resten af organisationen er drevet af at gøre en forskel.

Stillingen er på mellem 30 - 37 timer /ugen med fleksible arbejdstider og mulighed for hjemmearbejde. Du bliver en del af en international virksomhed med dygtige og engagerede kollegaer med rum for faglig og personlig udvikling. En virksomhed med et højt ambitionsniveau og hvor kvalitet prioriteres. Du får base på Cryos’ hovedsæde i centrum af Aarhus, hvor du møder en uformel kultur med humor, højt til loftet og hvor det sociale vægtes højt.

Kvalifikationer: 

Du er Speciallæge i klinisk genetik, med gode kommunikations- og samarbejdsevner. Du har en god forståelse for de etiske problemstillinger og du drives af at gøre en forskel for at sikre kvalitet i Cryos World Wide Donorprogram.

Interesseret? 

Da stillingen ønskes besat snarest muligt behandles ansøgninger løbende, send os derfor din ansøgning og CV via linket nederst på siden snarest. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Scientific Director Anne-Bine Skytte på telefon. 23626969 / abs@cryosinternational.com  

Om Cryos

Cryos er en international sædbank med mere end 30 års erfaring. Vi er verdens største sædbank med det største antal donorer og det største antal registrerede graviditeter. Cryos' vision er at hjælpe barnløse med at få drømmen om et barn opfyldt. 

Læs mere om at være medarbejder hos Cryos her: http://cryosinternational.co/WorkingAtCryos

Tip en ven