Ställare

BL Stainless AB, Smålandsstenar, BLS Industries ABPublicerad den 24 maj 2024
Sista ansökningsdag : Löpande

Känner du dig redo att ta dig an en ny utmaning inom tillverkningsindustrin? Vi letar efter en erfaren ställare med mod och engagemang för att vara en del av vårt fantastiska team i Smålandsstenar! Här får du möjligheten att arbeta med skräddarsydda rostfria produkter och vara en del av en innovativ produktionsenhet. Vi söker dig med erfarenhet inom industrin och ett starkt tekniskt intresse. Om du brinner för att lösa problem och vill vara en del av vårt kontinuerliga förbättringsarbete, då är det dig vi letar efter! Ta chansen att vara en del av vårt härliga arbetslag och ansök!

 

Arbetsbeskrivning

Som ställare hos oss arbetar du med

  • Verktygsbyten
  • Tillverkning av produkter
  • Optimering
  • Programmering

 

Din profil

Vi söker dig som har:

  • Erfarenhet som ställare inom tillverkningsindustrin
  • Ett stort tekniskt intresse, en vilja att lära och god problemlösningsförmåga
  • En god samarbetsförmåga och noggrannhet
  • Bra svenska språkkunskaper för att kunna läsa och förstå instruktioner

Dina personliga egenskaper är av stor betydelse för oss - vi kan lära dig arbetet, men våra värdeord; mod, engagemang och ansvar, kommer naturligt.

Vi prioriterar personlig lämplighet högt.

 

Vi erbjuder

Vi erbjuder spännande och varierande arbetsuppgifter med intressanta utmaningar. Hos oss får du vara en viktig del av utvecklingen och ingå i ett fantastiskt arbetslag. Vi satsar på kontinuerlig utveckling genom interna och externa utbildningar. Välkommen att bli en del av vårt team!

 

Om oss

Välkommen till vår produktionsenhet i Smålandsstenar! Vi är en del av BLS-koncernen sedan 2008 och stoltserar med en fabrik på 12 000 m² där cirka 75 engagerade medarbetare jobbar med att tillverka skräddarsydda rostfria produkter. Hos oss har du möjligheten att vara med och påverka arbetets upplägg i en miljö med stor variation. Vi ser fram emot att ha dig som en del av vårt team och att tillsammans fortsätta arbeta med förbättringar inom arbetsmiljö, metoder och produkter.

 

Välkommen med din ansökan!

Tjänsten omfattar heltid.

För frågor gällande tjänsten kontakta:

Emma Holmberg, HR Business Partner, +46 10 4474699  

Tipsa en vänAndra tjänster