printshare

Projektleder

BOBACH STÅLENTREPRISE A/S, TNRPubliceret 22. juni 2022
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Er du Bobachs nye projektleder?

Brænder du for et stærkt kollegaskab og for en dynamisk hverdag, hvor kunderne er i centrum?

Hos Bobach Stålentreprise garanterer vi kvalitet, fleksibilitet og troværdighed i alle relationer. Vores hverdag er præget af tæt samarbejde og højt humør, og vi har egen tegnestue, egen produktion og egne montører. Det ligger ganske enkelt dybt i vores DNA at skabe stærke løsninger, i tæt samspil med vores kunder - og det er fundamentet for vores succes.

Vi søger nu endnu en kollega til vores projektafdeling, så hvis du kan love os engagement, lærevillighed og stærke it-kompetencer, er det måske dig der skal have en plads på holdet?

Kommunikation + Overblik = Tilfredse kunder

Som projektleder får du ejerskab for hele værdikæden i dine projekter; fra den indledende projektplan til den afsluttende montage, og du sikrer både kvalitet og økonomisk styring igennem hele processen. Udover at du får rig mulighed for at bevise dit overblik, får du også en meget bred kontaktflade, både internt og eksternt - i en dagligdag hvor du sikrer fremdrift og tydelig information til interne og eksterne interessenter. I nogle af dine projekter kommer du selv til at udarbejde produktionstegninger, og i andre får du hjælp af en teknisk tegner. Uanset hvad, er det med fokus på at sikre den bedst mulige løsning for vores kunder.

Du har succes i jobbet, når kunderne oplever høj kvalitet og fleksibilitet, samtidig med at de interne ressourcer i virksomheden udnyttes optimalt. Det lyder nemt nok, ikke? (Men vi lover dig, at du nok skal få spændende udfordringer på vejen mod målet!)

Har du stærke it-kompetencer og lyst til at bevise det?

Vi forventer, at du har en uddannelsesmæssig baggrund som ingeniør, bygningskonstruktør eller maskinmester.

Måske har du allerede høstet de første erfaringer, men er du nyuddannet, hører vi også gerne fra dig. Det vigtigste er faktisk at du har stærke it-kompetencer og gerne kompetencer indenfor udarbejdelse af 3D tegninger. Alternativt har du lyst til at lære det og blive vores nye stjernespiller på det område.

Som person er du kendt for dit fokus på kvalitet, din evne til at håndtere forskellige interesser og dit talent for at sikre stærke relationer til kollegaer og kunder.

Dynamisk miljø med kort vej til handling

Forandring og variation bliver en fast del af din dagligdag, hvor du vil opleve stor tillid og selvstændigt ansvar for at løse opgaverne i høj kvalitet. Hverdagen er travl, og ledelsen er nærværende, ligesom der er et stærkt fællesskab, hvor alle tager medansvar for opgaverne. Du får rig mulighed for faglig udvikling og specialisering med afsæt i dine ønsker og kompetencer.

Ansøgning og spørgsmål

Hvis du har spørgsmål til positionen, er du velkommen til at kontakte Helle Bobach på tlf. +45 4060 7661. Og så glæder vi os til at læse din ansøgning og CV, som du kan sende via linket her på siden.

 

Bobach Stålentreprise A/S er en smede- og ingeniørvirksomhed der spænder fra små opgaver til store, avancerede stålkonstruktioner. Vi designer og projekterer ud fra specifikke kundeønsker, og er leverandør ved nybyggeri, renovering eller ombygning.  Leverancerne spænder fra bærende bygningsstål til altaner, værn, trapper og tilsvarende stålkonstruktioner.

Det ligger i vores DNA at levere høj kvalitet, og vores fundament bygger på stor erfaring, kompetente medarbejdere samt en moderne maskinpark, der sikrer at vi kan levere førsteklasses arbejde og finish.  

Tip en venAndre stillinger