Kok

Frederiksdal Sinatur Hotel & Konference, Sinatur Hotel & KonferencePubliceret 21. november 2023
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Kok søges til Frederiksdal Sinatur Hotel & Konference

Vi søger en dygtig og passioneret kok, der har lyst til at være en del af vores kreative og dedikerede køkkenteam på Frederiksdal. Her fremstiller vi alt fra bunden, og udvikler altid vores menuer med udgangspunkt i sæsonens friske, lokale råvarer. 

Derudover spiller kvalitet, etik og omtanke for miljøet en bærende rolle i vores daglige arbejde, og alle seks Sinatur hoteller har Det Økologiske Spisemærke i sølv.

Det er vigtigt for os, at du er nysgerrig og initiativrig, og sammen med os har lyst at eksperimentere og gå nye veje. Til gengæld tilbyder vi trygge og frie rammer i et mangfoldigt og engageret værdifællesskab, hvor du får rig mulighed for udvikling og personlig udfoldelse. Desuden tilbyder vi gode ansættelsesforhold med en attraktiv lønpakke, inkl pensions- og sundhedsordning.

 

Vi forventer at du:

- Er faglært kok, og eller har erfaring fra en lignende stilling.

- Er kvalitetsbevidst, ambitiøs og har lyst at bidrage med egne idéer.

- Trives i en alsidig arbejdsgang, der omfatter både buffeter til daglige konferencegæster, samt a la carte og selskabsmenuer til private gæster.

- Er mødestabil og har lyst at bidrage til et stærkt fællesskab.

 

Lyder det som dig? Eller har du yderlige spørgsmål til stillingen, så kontakt hotelchef Mark Garde, på maga@sinatur.dk eller på tlf.: 4595 4471.

Generelt om os: Frederiksdal er en del af hotelkæden Sinatur Hotel & Konference, der består af i alt seks unikke hoteller med naturen som fællesnævner. Alle Sinatur hotellerne har høje ambitioner ift. at nedbringe vores miljøaftryk og drive en bæredygtig forretning. 

Vores mange tiltag har bl.a. medført, at vi i udgangen af 2020 er blevet B Corp certificeret, som den første hotelkæde i Norden. Det er en dokumentation på, at vi lever op til de højeste bæredygtige standarder indenfor miljømæssige og sociale forhold. Vi er på en spændende grøn rejse, som kun lige er begyndt, og som du får rig mulighed for at være en del af.

 

 

Tip en venAndre stillinger