Faglært tjener til Storebælt

Storebælt Sinatur Hotel & Konference, Sinatur Hotel & KonferencePubliceret 21. maj 2024
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Faglært tjener søges til Storebælt Sinatur Hotel & Konference

Vil du være en del af en ansvarlig virksomhed i vækst med gode værdier, attraktive personalegoder og godt kollegaskab?  Så er du måske den dygtige tjener, vi mangler på Storebælt Sinatur hotel og konference

Her får du en vigtig rolle i den daglige drift af vores restaurant samt konference- og selskabslokaler og bliver en del af et dedikeret team. Sammen skal I sikre, at vores gæster får en god og nærværende oplevelse, der giver dem lyst til at komme igen.

Du skal være med til at videreformidle de gode historier om Sinatur og vores ansvarlige, gastronomiske koncept til vores gæster. Gastronomi er én af de tre kerneværdier, der danner udgangspunktet for hele vores forretning, og vi har Det Økologiske Spisemærke i sølv, som betyder at 60-90 % af vores mad- og drikkevarer er økologiske.

Vi forventer, at:

  • Du brænder for dit fag og ser gerne, at du er faglært tjener
  • Du har stor passion for gode vine, delikatesser, lækre drinks og øl
  • Du mestrer den gode storytelling, når du skal præsentere retter og råvarer for vores gæster
  • Du er vant til arbejde hurtigt og effektivt og har evnen til at bevare overblikket
  • Du er kreativ og nytænkende i din tilgang til servicering af gæster og har øje for detaljerne
  • Du er udadvendt, interesseret i gæstekontakt og er yderst imødekommende
  • Du brænder for et godt samarbejde med dine kolleger og hjælper til, hvor det gælder

En god arbejdsplads. I Sinatur arbejder vi meget målrettet med at skabe et godt arbejdsmiljø med plads til forskelligheder, fællesskab, fleksibilitet og individuel udvikling. Derudover tilbyder vi en attraktiv lønpakke inkl. pensions- og sundhedsordning.

Vil du vide mere? Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Restaurantchef Sarah Pihl Svendsen på sasv@sinatur.dk eller 6531 4002

Ansøgning og tiltrædelse: Stillingen ønskes besat snarest muligt, og vi afholder løbende samtaler. Så tøv ikke med at sende din ansøgning til Sarah via linket. 

Om os: Sinatur er en del af hotelkæden Sinatur Hotel & Konference, der består af i alt seks unikke hoteller med smuk natur som fællesnævner. Alle Sinatur-hotellerne har høje ambitioner, når det kommer til at passe på naturen og drive en ansvarlig forretning. Vi har en række ambitiøse mål på naturens vegne, der blandt andet betyder, at vi i udgangen af 2020 er blevet B Corp certificeret. Det er en dokumentation på, at vi lever op til de højeste standarder inden for miljømæssige og sociale forhold. Vi er på en spændende rejse, som kun lige er begyndt, og som du får rig mulighed for at være en del af.

Tip en venAndre stillinger