Tjenerelev

Storebælt, Sinatur Hotel & KonferencePubliceret 25. maj 2023
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Tjenerelev søges til Storebælt Sinatur Hotel & Konference

Brænder du for nærværende service og har du lyst til at kickstarte din karriere i Sinatur? Så er du måske den dygtige tjenerelev, vi mangler på Storebælt Sinatur i Nyborg. 

Du får en vigtig rolle i den daglige drift af vores restaurant samt konference- og selskabslokaler og bliver en del af et dedikeret team, der står klar til at lære fra sig og give dig et godt indblik i tjenerfaget, samtidig med at der er god plads til at have det sjovt og være social.

Sammen skal I sikre, at vores gæster får en god og nærværende oplevelse, der giver dem lyst til at komme igen. Du får rig mulighed for at udvikle dig og sætte dit præg på vores hoteloplevelse, samtidig med at du bliver fortrolig med dit nye erhverv som tjener. 

Du skal være med til at videreformidle de gode historier om Sinatur og vores bæredygtige, gastronomiske koncept til vores gæster. Gastronomi er én af de tre kerneværdier, der danner udgangspunktet for hele vores forretning, og vi har Det Økologiske Spisemærke i sølv, som betyder at 60-90 % af vores mad- og drikkevarer er økologiske. Vi arbejder hver dag på at bevise, at bæredygtige ambitioner og omtanke for naturen ikke betyder afsavn og kedelig mad på tallerkenerne. Tværtimod. Vi mener, at lokale, sæsonbetonede råvarer er en langt større luksus end importerede og eksotiske grøntsager og udskæringer nogensinde bliver. At små lokale producenter er værd at støtte op om. At dyrevelfærd giver bedre produktioner, og at et fokus på madspild gør os til bedre håndværkere.

Vi forventer, at du er:

  • Opsøgende og interesseret i dit fag og dets udvikling, trends og tendenser
  • Passioneret omkring formidling af vin og gastronomi
  • Kreativ og nytænkende i din tilgang til servicering af gæster
  • Udadvendt og interesseret i gæstekontakt og et godt samarbejde med dine kolleger
  • Indstillet på skiftende arbejdstider

Vi tilbyder:

  • En spændende og livlig arbejdsplads med plads til både grin og udvikling
  • Gode kollegaer samt et godt og konstruktivt arbejdsmiljø
  • Årlige elevdage i Sinatur, hvor du mødes til forskellige arrangementer med eleverne fra vores øvrige hoteller og afdelinger

Vil du vide mere? Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Restaurantchef, Sarah Pihl Svendsen sasv@sinatur.dk eller +45 6531 4002.

Ansøgning og tiltrædelse: Stillingen ønskes besat snarest muligt og vi afholder løbende samtaler. Send din ansøgning til Sarah via linket (ansøgninger modtages ikke via mail)

Om os: Storebælt Sinatur er en del af hotelkæden Sinatur Hotel & Konference, der består af i alt seks unikke hoteller med smuk natur som fællesnævner. Alle Sinatur hotellerne har høje ambitioner, når det kommer til at passe på naturen og drive en bæredygtig forretning. Vi har en række ambitiøse mål på naturens vegne, der blandt andet betyder, at vi i udgangen af 2020 er blevet B Corp certificeret. Det er en dokumentation på, at vi lever op til de højeste bæredygtige standarder indenfor miljømæssige og sociale forhold. Vi er på en spændende grøn rejse, som kun lige er begyndt, og som du får rig mulighed for at være en del af.

 

Tip en venAndre stillinger