Tjener

SkarrildhusPubliceret 22. juli 2021
Ansøgningsfrist 25. august 2021

Tjener søges til Skarrildhus Sinatur Hotel & Konference

Er du fan af bæredygtighed, lokale råvarer, økologi, smuk natur og gode kollegaer? Så er du måske den dygtige tjener, vi mangler på Skarrildhus ved Herning.

Her får du en vigtig rolle i den daglige drift af vores restaurant samt konference- og selskabslokaler og bliver en del af et dedikeret team.  Vi går en travl tid i møde på herregården, og kan du kombinere vin med mad og bevare overblikket i alle fagets facetter, så er du lige præcis den vi har brug for.

Du skal være med til at videreformidle de gode historier om Sinatur og vores bæredygtige, gastronomiske koncept til vores gæster. Gastronomi er én af de tre kerneværdier, der danner udgangspunktet for hele vores forretning, og vi har Det Økologiske Spisemærke i sølv, som betyder at 60-90 % af vores mad- og drikkevarer er økologiske.

Sammen skal vi sikre, at vores gæster får en god og nærværende oplevelse, der giver dem lyst til at komme igen.

Vi forventer, at:

  • Du brænder for dit fag og ser gerne, at du er faglært tjener
  • Du brænder for at formidle om smag, nørdede madanekdoter og lokale historier om råvarerne
  • Du har et stort kendskab til vinenes verden
  • Du er vant til arbejde hurtigt og effektivt og har evnen til at bevare overblikket
  • Du er kreativ og nytænkende i din tilgang til servicering af gæster og har øje for detaljerne
  • Du er udadvendt og interesseret i gæstekontakt og et godt samarbejde med dine kollegaer

En god arbejdsplads. I Sinatur arbejder vi meget målrettet med at skabe et godt arbejdsmiljø med plads til forskelligheder, fællesskab, fleksibilitet og individuel udvikling. Derudover tilbyder vi en attraktiv lønpakke inkl. pensions- og sundhedsordning.

Vil du vide mere? Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte restaurantchef, Christian Melton på chme@sinatur.dk eller +45 97 19 62 33.

Ansøgning og tiltrædelse: Stillingen ønskes besat snarest muligt, og vi afholder løbende samtaler. Send din ansøgning til Christian på ovenstående mail eller ansøg via knappen nedenfor.

Om os: Skarrildhus ligger naturskønt midt på den jyske hede omgivet af idylliske åer i Skarrild, 25 km. syd for Herning. Vi er en del af hotelkæden Sinatur Hotel & Konference, der består af i alt seks unikke hoteller med smuk natur som fællesnævner. Alle Sinaturhotellerne har høje ambitioner, når det kommer til at passe på naturen og drive en bæredygtig forretning. Vi har sat os en række ambitiøse mål på naturens vegne, der blandt andet betyder, at vi i udgangen af 2020 er blevet B Corp certificeret. hvilket er en dokumentation på, at vi lever op til de højeste bæredygtige standarder indenfor miljømæssige og sociale forhold. Et bæredygtigt miljø er et fællesansvar og en spændende rejse, som kun lige er begyndt, og som du får rig mulighed for at være en del af.

Tip en venAndre stillinger