Kok søges til Haraldskær

Haraldskær i Vejle, Sinatur Hotel & KonferencePubliceret 6. maj 2024
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Faglært, nytænkende kok søges til Haraldskær Sinatur Hotel & Konference i Vejle

Brænder du for gastronomi og har du lyst til at være en del af et energisk, humørfyldt og engageret hold? Vi sætter en kæmpe ære i at producere så meget som overhovedet muligt selv og fylder hele tiden nye lokale varer på hylderne.

Gastronomi, natur og nærvær er de tre kerneværdier, der danner udgangspunktet for vores hoteller. Vi arbejder med lokale, danske og økologiske råvarer. Vi er ambitiøse på vores klimamål og prøver hver dag at gøre det lidt bedre end i går. 

Det Økologiske Spisemærke i sølv Alle seks Sinatur-hoteller har Det Økologiske Spisemærke i sølv, hvilket betyder, at 60-90 % af vores mad- og drikkevarer er økologiske.

Bedst for mennesker. I Sinatur værner vi om vores medarbejdere og arbejder målrettet med at skabe et godt arbejdsmiljø med plads til forskelligheder, fællesskab, fleksibilitet og individuel udvikling. Hos os er der mulighed for udvikling og uddannelse. 

Vi søger en medarbejder med blandt andet følgende kompetencer:

  • Fagligt stærk og med lyst til at udvikle sig, både fagligt, personligt og sammen i teamet.  
  • Omgængelig og med gode samarbejdsevner på tværs af faggrupper.
  • I besiddelse af godt humør og gå på mod.
  • Og naturligvis et ønske om at lave smagfuld mad af danske, lokale og økologiske råvarer.

Vil du vide mere? Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte køkkenchef, Ninna Christensen på nbch@sinatur.dk eller +45 76496000

Ansøgning og tiltrædelse: Vi ønsker stillingen besat hurtigst muligt, men venter gerne på den rette profil. Ansøg via linket.

Om os: Haraldskær er en charmerende herregård beliggende naturskønt midt i Vejle Ådal. Vi er en del af hotelkæden Sinatur Hotel & Konference, der består af i alt seks unikke hoteller med smuk natur som fællesnævner. Alle Sinaturhotellerne har høje ambitioner, når det kommer til at passe på naturen og drive en ansvarlig forretning. Vi har sat os en række ambitiøse mål på naturens vegne, der blandt andet betyder, at vi i udgangen af 2020 er blevet B Corp certificeret, hvilket er en dokumentation på, at vi lever op til de højeste standarder indenfor miljømæssige og sociale forhold. Et bæredygtigt miljø er et fællesansvar og en spændende rejse, som kun lige er begyndt, og som du får rig mulighed for at være en del af. 

Læs mere om Sinatur Haraldskær her: https://www.sinatur.dk/haraldskaer/ 

Tip en venAndre stillinger